Nu kan du förköpa Starcraft 2-expansionen Heart of the Swarm på Battle.net, där också lanseringsdatumet avslöjas.

Förra veckan fick vi veta att lanseringen av #Starcraft 2: Heart of the Swarm skulle dröja till nästa år men exakt datum dröjde till idag. När #Blizzard gör det möjligt att förköpa den efterlängtade expansionen avslöjas också att den släpps den 12 mars 2013.

Det finns två digitala versioner att välja mellan, standard och det Blizzard kallar Digital Deluxe Edition, med priser på 39,99 respektive 54,99 euro. I den senare ingår följande prylar:

  • StarCraft II Torrasque Ultralisk and three swarm-infested portraits

  • Exclusive Zerg baneling pet for World of Warcraft

  • Diablo III Queen of Blades hero wings and Zerg banner sigils

Om du håller ögonen öppna under eftermiddagen kan du också få möjlighet att vinna inträdde till det stängda betatestet som inleddes i september och lär rulla på fram till lanseringen.

Tack till mrmanman för detta #nyhetstips!
Det här är tortyr spel/expantionen för mej har väntat sen efter starcraft kom ut på just denna del av starcraft 2. Har igentligen redan givit upp men nu är man här me ynka månader kvar :) 13/11 Det är ju från battle.net, orginalet kostade 5.99€ därifrån, skulle tro att man får det för 259 från typ webhallen :) Fördelen med att köpa det från blizz är om man vill preloada och lira direkt vid launch. 13/11 Lite dyrt för en expansion... :/ 13/11 Undrar vad collectors edition kommer innehålla utöver detta med tanke på ett pris på 115 Euro (webhallens pris omvandlat till euro). De har ju redan inkluderat en SC1+Brood Wars USB sticka så en till sticka med skräp på kan de ju inte göra denna gång.... 13/11 JAAAA! Jag skall förboka detta när det närmar sig release. Fan vad gott! Jag längtar så! Spela igenom kampanjen och sen tok köra multiplayer. :) 13/11 328:- för gammal hederlig fysisk låda, ser fram emot detta då det är så ont om riktiga RTS nuförtiden. 13/11 15 € för dom tre sakerna.... eller två som det blir för oss som inte spelar WoW - nej tack. Ärligt talat vet jag inte om det är värt drygt 40 € för den expansion heller. 13/11 Huvva, vilket pris. Men yay, SC2! :) 13/11 uh, lite kraftigt pris för en expansion.. med tanke på att typ 60% av spelet redan finns i orginalet du betalar egentligen för ny kampanj och några nya units.. Läste inte så noga men Heart of the Swarm är väl en stand alone expansion? du behöver inte... 13/11 Kommer nog inte spela så mycket MP, lär väll ligga på diamondnivå. Bara kampanjen i sig tycker jag är värd pengarna! 13/11
Skicka en rättelse