Att mecka ihop en modifikation är idag ingen lätt sak, det ställs mycket högre krav på till exempel grafiken än för ett par år sedan men samtidigt är det en väg in i spelbranschen. Gänget bakom [[Insurgency]] tillhör minoriteten som ens kommer nära ett färdig resultat men inom de närmaste dagarna ska den första publika versionen släppas.

Temat är moderna infanteristrider i det fortfarande oroliga Irak och saker som samarbete och realism verkar stå i fokus. Det är också lätt att dra liknelser till #Battlefield 2 då befälhavare har möjlighet att ge order och vägleda trupper. Vi hoppas kunna erbjuda nedladdning av klienten så fort den släpps men så länge kan ni njuta av den välgjorda trailern.

[v=475]

Tack till kalle för detta #nyhetstips!
Jo hehe grejen var att direkt efter detta så lägger mitt bredband av och var släckt hela natten, kändes inte så kul.. Nu har jag testat modden och blev mkt imponerad av banedesign och vapendetaljerna. Måste bara hitta en kul bana att lära mig så man kan... 03/07 klient (http://www.fz.se/filer/?id=3488) Server (http://www.fz.se/filer/?id=3489) 03/07 Senaste torrenten fungerar fint, maxxar min lina på den :D 03/07 Förbaskat roligt, dom korta stunder man lyckas kravla sig ur förvirringen och åstadkommer nånting som inte är att bli omedelbart skjuten med ett skott i huvudet från okänt håll. Släpper väl efterhand det där. 03/07 första intryck....kul mod... efter jag blivit irriterad efter ett par timmars spelande... RAHHH Lethal Agents hadde mer teamwork å var roligare. 03/07 På vilket sätt då? Vilka förväntningar hade du på spelet? Lite småbuggigt som en beta brukar vara, ungefär som BF2 när det släpptes. Gameplay är klockrent än så länge. Bandesign är förbannat bra. Jag har hittat ett par småstöriga buggar på ett par timma... 03/07 hahahaha ännu ett spel till alla lolbarn :D Hoppas bara det kommer några vettiga mods till hl2 snart dock, just nu finns ju bara empires :( 03/07 Tyvärr så va ju denna modden som man följt såååå länge en ren katastrof. Usch vad besviken man blir............. 03/07 Tack så mycket för torrent länken!!! E snart klar och seedar i 2,5MB 03/07 steam bugg.... bara försök att starta det igen... händer mig ibland... 03/07
Skicka en rättelse