Film från Earth Defense Force 2025 visar enorma myror.

#Namco släppte idag en ny trailer för kommande #Earth Defense Force 2025 och du kan förvänta dig en hel del stora insekter.

Det fina med spelet är att du och dina tre vänner tillsammans kan spöa upp diverse äckliga insekter. #Earth Defense Force 2025 släpps till Playstation 3 och Xbox 360 någon gång under 2013. Om spelet är något att ha? Det låter vi framtiden utvisa, tills dess får ni ta er en titt på trailern nedan.

Joda. Jag vet att spel skapas på en dator först, men om det laggar för dem medan de programmerar, är nog ett mysterium för oss. 05/02 Vi gillar väl olika spel helt enkelt. Själv ser jag "skjutaspel" på konsoll lite som att torka mig i arslet med sandpapper. Visst, man blir säkert ren men känslan efteråt är nog inte vad man önskar... En konsollport är en konsollport och en konsollport... 05/02 Har du aldrig spelat Earth Defense förut!? Du kanske frågar varför i h**vete jag spelar Earth Defense? Mitt svar är: SPELGLÄDJEN. Varför spelar du spel? :) 05/02 Haha, en ordmärkare av rang. Mycket väl, det kanske kommer som en nyhet för dig men konsolspel brukar faktiskt utvecklas på just datorer, om än datorer med mycket specifik hårdvara, så rent teoretiskt går det utmärkt att testa det på PC, speciellt när... 04/02 Har du ens testat det här spelet på en dator? Jag finner det typ omöjligt, eftersom det är, 1) för tillfället under produktion och, 2) att det enbart är till Playstation 3 och Xbox 360. 04/02 Jag har också ägt en VIC20 och växte upp med Commodoredatorer, men såna där nedvärderande uttalanden är riktigt, riktigt usla. Du är inte representativ för oss och du borde sluta svärta ner vårt rykte med sånt beteende. 04/02 Behöver inte testa konsollspel och specieltl inte FPS-konsollspel. De ÄR dåliga. Kategoriskt. Unisont. Undantagslöst.Alla andra åsikter är fel. Alternativ åsikt ja men fortfarande fel. Btw, Daikatana var också ett FPS som inte heller det var kopia av... 04/02 EDF skulle lagga lika mycket på en PC, det är inte hårdvaran som är för svag utan kodningen. I EDF är inte framedrop ett problem, det är en feature, precis som i gamla goda Liero AI, laggar fint på en dator som klarar Crysis utan problem :P Tvärt om,... 04/02 Ni har alla missat den uppenbara spelreferensen; "It came from the desert" av Cinemaware. Eller så kan det bero på att jag är så gammal så det är bara jag som minns det... ;) 04/02 Fast, den hette inte "myrorna", den hette "SPINDLARNA" i Sverige eftersom det var en hetare titel trots avsaknaden av dessa i filmen. Originalets titel är "Them!". http://sv.wikipedia.org/wiki/Them! 03/02
Skicka en rättelse