"Det är ingen glitch" uppger EA och säger att du gärna får använda dig av de möjligheter att få tag i oändligt med resurser som spelet bjuder.

#Dead Space 3 vågar tydligen inte anstränga sig. Det vågar däremot använda sig av mikrotransaktioner för att du ska kunna skynda att skapa de fräsigaste vapnen som spelet har att erbjuda. Det vågar även låta dig få tag i prylar och resurser genom kryphål. Nu har #EA uttalat sig om möjligheten och uppger att nej, de ser det inte som en bugg utan en möjlighet för dig att spela som du vill.

– Resurssamlingsmekanismen i Dead Space 3 är ingen glitch. Vi har ingen planer på att uppdatera spelet för att förändra den aspekten av spelet. Vi uppmuntrar spelare att utforska spelet och upptäcka de områden där resurser dyker upp fritt. Vi designade medvetet Dead Space 3 att låta spelarna få tag i resurser genom att spela igenom spelet. För de som vill ha tag i uppgraderingar omedelbart har vi lagt till ett system där de kan köpa resurserna för ett minimalt pris (7-21 kronor), sa PR-nissen Jino Talens till GameFront.

Huruvida det kommer bli ett stående inslag att tillåta spelare att få tag i prylar i princip lika snabbt som genom att använda mikrotransaktionerna – utan att använda mikrotransaktionerna, ja, det får vi helt enkelt se.

Skicka en rättelse