"Jag tycker att vi har bevisat att den här serien är relevant och att den kommer leva länge till."

Jean Guesdom, regissör för höstens #Assassin's Creed IV: Black Flag, hävdar att hans team bevisar att varumärket är relevant, och att detta rättfärdigar de många spelen.

– Jag tycker att vi har bevisat att den här serien är relevant och att den kommer leva länge till. Vårt jobb med det här nya verket är att överraska spelarna och leverera fräscha, annorlunda idéer, samtidigt som vi bibehåller det som gör att Assassin's Creed sticker ut, berättar Guesdom för OXM.

Black Flag släpps 1 november till pc, Playstation 3, Wii U och Xbox 360. Det kommer även att släppas till Playstation 4 och nästa Xbox 360. Spelet berättar om Edward Kenway, Connors farfar och har den karibiska piratvärlden som fondvägg. Temat kommer göra att spelet kommer igång kvickare än #Assassin's Creed III.

– För oss handlar det om att det är ett spel med pirattema. Ska ett piratspel starta med en smäll? Ja, det ska det.

Förstår inte vad som är problemet med årliga releaser. Jag älskar AC-serien och ser fram emot ett nytt spel varje år då jag stänger mig inne i några dagar och spelar igenom det. Jag är ett stort fan av serien. Jag är en av de miljoner spelare som serien... 03/05 Jo, alltså, tycker att hela Desmond skiten var så fruktansvärt dåligt, spelet borde heta " HallucinationDreamingAssassinMachine" Bara ettan som var helt okej enligt mig, 3:an var ju förjävlig, började spelet med att spela som en helt underbar karaktär,... 03/05 Haha, nä, det har man nog inte du ;-) Jag har spelat alla delar, och trots att jag blev lite lätt mätt efter AC3, så tror jag på Black Flag. Speciellt då PC/Next gen konsol-versionerna. 03/05 Det är ju det dem gör/har gjort iaf i mitt tycke så ser AC spelen iaf bättre för varje släpp men jag förstår vad du menar. Håller med dig om DLCs. Jag vill verkligen att dem tar bort "treasure hunt" delen i spelen... det är så tråkigt, hellre att dem... 02/05 Jag körde de två första spelen med Ezio och älskade dem!! Sen körde jag det sista med honom, men körde inte ut det då jag tröttnade. Köper nog inte denna heller, lusten finns inte där på något sätt 02/05 Animus systemet är genom tiderna det sämsta systemet att berätta story på, NÅGONSIN. Spelen hade varit betydligt mycket bättre utan hela den delen. Och ja, jag hatar Desmond, en riktig tönt som springer som om han skitit på sig. 02/05 Valio Mjölk. Kraftigt Chokladigt! Nej vänta nu blev det fel.. Aja, så länge spelet är bra och de inte återanvänder samma motor år efter år som Call Of D..kor så är det bara att köra på! Och sen så får de gärna låta bli att släppa femtioelvatusen olika... 02/05 Får nog säga detsamma, så länge där är något som skiljer sig en aning från tidigare och behåller kvalitén. Visst om man tröttnar på gameplay:et så kanske man kan titta på andra spelserier men precis som du antyder om storyn så finns där, sen om man inte... 02/05 Ett spel med ingen story? Vad har du spelat för spel? Edit: OnT; Jag kommer köpa AC serien så länge dem har samma kvalité på sina föregångare och att dem inte börjar spåra ur med storyn som dem gjorde i 3an. :/ 02/05 Fixat. 02/05
Skicka en rättelse