Inför E3 nästa vecka ståtar en stor reklambanner av Dark Souls II i Los Angeles – där releaseramen avslöjas.

En enorm reklamskylt av #Dark Souls II går nu att skåda i Los Angeles inför årets E3-mässa, som blott är en vecka bort. Där får vi veta att #Namco Bandais uppföljare till hett älskade #Dark Souls släpps i mars 2014.

En större version av bilden på reklambannern ser du här. Där kan den skarpögda se formaten Playstation 3 och Xbox 360 – däremot ser vi ingen pc-logga. Å andra sidan skyms bildens högra ände av ett retfullt träd så förhoppningsvis får vi se samtliga versioner i mars nästa år.

Kanske en ska lira igenom Dark Souls en gång iaf innan 2:an inskaffas om tusen år 14/06 Aight, aight, no probs. :) Text är ju till för att missförstå. 06/06 Det var inte menat som ett hånfullt skratt. Tror att du missförstod mig. :P 05/06 Orkade inte leta/farma material i ett spel jag spelade för första gången och som jag redan då tog alla bossar på första försöket på. 05/06 Förlåt men...du gav mig just dagens skratt. xD 04/06 Men det som vägde mest var ju sten som man ändå lade in i stashen. Jag tycker bara det var jobbigt och inget som jag räknar till svårighetsgrad, annat än att man inte kunde bära flera armor sets, något som vägdes upp i att man inte ens behövde armor ens... 04/06 Eller så skippar man det där med att levla upp. Bara att springa på ju... :D https://www.youtube.com/watch?v=fWTf0LdCtAo#! 03/06 Körde lite Demons souls igen nu idag, eftersom jag var tvungen att ta ner det då det var gratis för ps+-användare. Och vilket jävla bra spel det är, får nästan påstå att det är bättre än Dark Souls, om man inte räknar med de nya finesserna som kom i Dar... 03/06 Gjejen är väll den att bannorna/bossarna i varken demons eller dark souls är svåra, snarare bara att Dark souls håller en mer i handen, och är mer förlåtande. 03/06 Jag vill inte låta dryg eller framställa mig som en 1337 pr0 gamer för det ÄR jag inte. Men Dark Souls var faktiskt inte ett svårt spel utan snarare tidskrävande. Mötte man något som dödade en på ett par slag var det bara att ta ett par steg bakåt, levl... 03/06
Skicka en rättelse