ComputerAndVideogames rapporterar idag om ett rykte som startat på Gamefaqs. En av dess besökare har nämligen fått chansen att spela #Metroid Prime 3: Corruption och han berättar bland annat om ett achievement-liknande system där du låser upp "tokens" genom att klara av olika uppgifter.

The most interesting token of all is a "friends voucher", which you can send to your Wii comrades to unlock green tokens for both parties. Apparently this is more of a competition thing than unlocking actual game content.

*Nosnos* *Och då måste man per automatik snacka så mycket skit som möjligt om de man inte valde? ^^ * äshh så farlig är jag nog inte, har läst mycke värre än vad jag skrivit. några gånger man skrivit nåt dumt är mest för att ge tillbaks på nån som skriv... 21/08 Man MÅSTE ju INTE ta alla achivements, jag bor förnärvarande med en Achivement hore s å alla spel ska köras, han tom aktiverar Live för att få alla achivements i spel. Det tråkiga är väl att istället för att faktiskt spela 100 multiplayer matcher för... 21/08 Själv hatar jag "Achievements" mer än något annat, det är bara ett sätt för spelindustrin att göra folk ännu mer beroende av att spela än förut. Så säjer de att man ska spela under ansvar och ta pauser med jämna mellanrum, ta tex. Dead Rising, kommer... 21/08 Kloka ord från nosnos! Och håna in min clown bangboombang :D ontopic: Får se hur dessa tokens fungerar, hoppas man får spela Metroid snart. Annars är jag förjävligt sugen på en 360 igen med Bioshock! 20/08 Och då måste man per automatik snacka så mycket skit som möjligt om de man inte valde? ^^ 20/08 jo man kunde behållit alla. men helst så vill man riktigt satsa på 1 konsol. och då vann 360. för en konsol nuförtiden är ju en investering, man köper spel och tillbehör och retro spel. blir dyrt om man ska skaffa allt man vill ha på 3 konsoller. så man... 20/08 Achievements är det ger spelen längre livslängd till 360. Vore kul om det fanns/kom till wii också. Även till VC-spelen. 20/08 Vad jag inte riktgt förstår är varför du måste hålla på någon konsol överhuvudtaget... iom att du har köpt alla bör du kunna ha råd att ha alla också... då slipper du ju se ut som en clown och du får chansen att spela alla bra spel som släpps till alla... 20/08 jo jag känner mig som en clown. borde använda samma avatar som du ;) 20/08 Du är bra rolig! Först från en sjuk 360 nörd tills Ps3 nörd och nu igen 360 nörd.. Har för mig att du varit en Wii fanboy tidigare också! Dilemma? 20/08
Skicka en rättelse