Chris Roberts och hans #Cloud Imperium Games har inte legat på latsidan när det gäller filmer från kommande #Star Citizen. En flygsimulator som ska visa att det fortfarande är värt att slänga pengar och själ i produktionen av PC-spel.

Roberts och hans mannar har nu släppt en reklamfilm för jaktskeppet Hornet F7C. Detta är en film som den aspirerande rymdpiloten måste se, och det säger vi inte för att Anvil Aerospace satt in en ansenlig summa på våra konton.

Tack till Nicke9494, neocon för detta #nyhetstips!
Rent tekniskt sett så är det så mycket partiklar och skit där uppe så du har rätt mycket ljud även fast det är vakuum. Nu har jag inte lyssnat själv dock. 29/10 Helt rätt, är man inte säker så ska man absolut inte backa ett spel. Som jag skrev ovan så vart tyvärr Takedown inte vad jag hade hoppats på och det verkar ha berott på att de lyssnade på helt fel personer (de som insisterade på att spelet absolut inte... 25/10 Ja, jag hoppas av hela mitt hjärta att ni alla får utdelning. Själv väntar jag tålmodigt på att kunna se hur bra spelet egentligen är. 25/10 Ash! så det är alltid brochyren som är det rätta. Bra o veta inför andra släpp av skeppsvarianter. 25/10 Tyvärr ej på vingarna heller. Bestyckningen ser du i broschyren: https://robertsspaceindustries.com/media/e89t7l6bef97hr/source/Brochure-Hornet-V8.pdf 25/10 NOOOOO! , jag som diggar de där gatlingsprutorna. Fast på många bilder så sitter de på vingarna med en annan typ av kanoner i turret , hoppas det är vad standardbestyckningen blir. Iofs inte hela världen att själv sen bygga med de vapen man själv vill... 24/10 Haha, det är ju klart som tusan att man inte är klok - det är det ingen som är som har en riktig hobby. :D Och satsar man inte så det märks på bankkontot så är det ingen hobby... 24/10 Jag har ingen övertro till spelet, det är inte som så att jag inte är medveten om att spelet mycket väl kan bli en rejäl besvikelse men än så länge har jag inte sett något som pekar på att så kommer ske. Ett annat spel som jag backat är Godus, det är... 24/10 Är det bara jag som stör mig på alla ljudeffekter i rymden? 24/10 Vi kommer troligtvis bli av med gatling gunsen eftersom dom inte ingår i en Super Hornets grundutförande. Antingen blev något fel innan senaste patchen eller så fick dom lägga dit gatlings tills de egentliga kanonerna är klara. Det kommer givetvis att... 24/10
Skicka en rättelse