Igår kunde vi meddela att Warcraft-filmen skjuts fram till 2016, något som säkert inte förvånade någon. Vi har blivit vana att vänta på Duncan Jones filmatisering av spelserien. Vi kommer idag återvända till filmens värld, då en film baserad på#naughty-dog|"Naughty Dogs" #The Last of Us kan vara på gång.

Via Twitter har vi fått nys om att #Sony registrerat domännamnet TheLastofusMovie.com. Något som du kan spana in själv, genom Whois. Nu betyder inte detta att The Hobbit kommer få konkurrens i december, snarare att något kan vara på gång. Hur långt gångna planerna är, eller om de bara vill nårpa åt sig domänen, det svaret får vi vänta på.

https://www.youtube.com/embed/FyU1a4c1Tdk 02/12 Men fy f*n i h*lvete om ja måste se den där förbannade b*gf*tthor*an i ytterligare en film till, sämsta skådespelaren någonsin castad i varenda svensk rulle. Om han bara kunde dra en redig rattfylla och köra ihjäl sig så vore det inte en dag för tidigt... 02/12 Tänkte precis lägga som förslag på Ellen Page! Hon är som klippt oh skuren för den rollen +att i princip allt hon är med i är bra. HOWEVER! http://www.imdb.com/news/ni55845371/ Vidare finns det redan en kortfilm med samma namn och tema som kom förra åre... 01/12 Och regi av Uwe Boll 01/12 Adam sandler är inget vidare men du vet att Sony Pictures även är Columbia och tristar som senast släppte elysium som jag personligen tyckte var en bra film. Alla filmföretag gör bra och dåliga filmer. Sonypictures äger även 20% av metro goldwyn mayer.... 01/12 Jag är sådär lagom feg och får väl säga att jag tyckte det var bra. Jag tyckte inte det var helt fantastiskt men absolut inte dåligt heller. Ett bra spel, en typisk 4:a :) Och nej jag tycker inte man ska göra film på detta... storyn var ju rätt så tunn,... 01/12 Tack, din kommentar förgyllde min sega tråkiga Lördagskväll, fick mig ett gott skratt! :D 30/11 Adam Sandler bra skådis? Ja, med rätt medarbetare och utrustning så skulle jag kunna göra bättre filmer än bla. Grown Ups och Just Go with It som säkert spelades in under en vecka när Adam Sandler och hans vänner hade semester. Happy Gilmore och framför... 30/11 https://www.youtube.com/embed/ELIp1G4mZPE 30/11 Dom två sista överlevarna. Mikael Persbrandt och Alicia Vikander. Regi: Peter Dalle 30/11
Skicka en rättelse