Natten till idag släppte äntligen #Sony sin Playstation 4. En konsol som i många delar av landet varit svårt att få tag i om man inte förbokat den tidigt. Det är ingen hemlighet att dess populäritet är hög, och #Sony har vidtagit åtgärder för att minska belastningen på Playstation Network. Något som inte riktigt fungerat fullt ut.

Spelsidan Computer And Videogames rapporterar att deras skribent Chris Scullion har haft problem att logga in på Playstation Network, men han är långt ifrån ensam. Genom att bara kolla på Twitter märker man att det är en hel del som har problem med inloggningen. Vi får hoppas att ni, våra kära läsare, kommer få en problemfri helg.

http://psn-lost-password.com/en/ http://stephenwb.hubpages.com/hub/reset-playstation-network-password Finns lite info på dessa länkar,, jag har själv testat metoden I den översta länken och det funkade , men som du kan läsa så har de fått ta bort den... 02/12 Inloggningen funkade ca 21:30 för mig på fredagen. Hoppade högt när jag provade Resogun första gången. Inget nytt men jag är inte van att handkontrollen pratar, ha, ha ;) . 01/12 Vadå? Att köpa servrar för att kunna hålla online uppe på releasedagen för att sen stå där med en massa onödiga servrar 3 månader senare då det aldrig är i närheten lika många människor som vill in exakt samtidigt? 01/12 Du får väl fan skylla dig själv om du glömmer bort ditt lösenord...:) http://www.facepalm.su/wp-content/gallery/double-facepalm-2/third-party-facepalm.jpg 01/12 Ärligt talat så har man haft dåliga dagar både på Xbox och Playstation angående störiga småungar online, så det är som du säger ren otur när man hamnar i småungebuset,, så min kommentar om att Sonys onlinedel har mest småbus var en aning överdrivet, i... 30/11 Igår gick det knappt logga in med min psn, sen idag är det bättre, men långt ifrån bra. Testade BF4 idag, det gick bra, men tyvärr är det lika buggigt på PS4 som PC!? :( Hoppas DICE håller det dom lovar, annars jättenöjd med ps4:an, men som sagt väldigt... 30/11 Då har vi båda helt enkelt haft en jädra otur. ;) För övrigt har psn funkat utan problem för mig idag. Hoppas det håller sig så. 30/11 Tycker det är tvärtom jag angånde småungar, där jag bor har varenda 12 åring en ps3 och enbart vuxna Xbox 360, det är ju som att titta på en kalle anka film när man lirat cod eller Battlefield, man hör många småungar med pipga röster som sitter och smås... 30/11 Samma problem här, men jag satt med kvällsölen och stirrade på tvn istället. Tålamod är en dygd. 30/11 Är som steamrea. Du köper en massa spel för 30kr och en hel del som du aldrig spelar färdigt ;) 30/11
Skicka en rättelse