Bethesda är ännu inte redo att prata om Fallout 4.

I slutet av förra året fullkomligt dränktes vi av #Fallout 4-rykten. Vissa mer trollande än andra. Todd Howard, game director på #Bethesda, spär inte på rykteskarusellen ytterligare och menar att de inte har någon tidsram för en utannonsering.

– Det har vi inte. Jag tror det kommer dröja ett tag, säger han till Rock paper shotgun.

Han fortsätter.

– Under årens lopp har vi blivit rätt vana vid all nyfikenhet och alla frågor. Alla vill veta något. Just nu är vi i full gång med att fundera på vilka idéer vi kommer behålla och hitta en passande tidpunkt för att prata om dem.

#Fallout gjorde postapokalyptisk debut i nådens år 1997 och har sedan dess följts av en mängd uppföljare och både taktiska och actionpumpade sidospår. #Fallout: New Vegas är den senaste releasen. När är det dags för nästa?

Att Betheshda överhuvudtaget öppnar truten angående nästa del i Fallout serien är stora framsteg tycker jag, låt de ta den tid de tar. Hade också vart kul om de var upp till var och en att välja vilken plattform man vill använda sig av när de väl släpps... 20/02 haha med tanke på hur folk bråkar här så uppfattade jag faktist inte det my bad :) 19/02 Var det otydligt att jag var överdrivet sarkastisk som respons på alla fullt seriösa kommentarer som försöker göra just det -- hävda subjektiva upplevelser som objektiv fakta? :( 19/02 Jag förstår inte varför folk bråkar med varandra vill någon sitta med kontroll så får väl han ta mig fan göra det, eller ska du leva hans liv? nej det är inte så bra i competetive games, nej du har kanske inte så optimal kontroll speciellt inte när kont... 19/02 Hur kom du fram till att jag "uppenbarligen inser" mus och tb är lika bra att spela med när jag uttryckligen inte tycker att det är lika bra, jag tycker att kontroll är bättre, oavsett var/hur man sitter. Vad en gamer är och gör är en helt annan diskuss... 19/02 Enligt dig ja, det är väl självklart? 19/02 Du tycker fel. Fallout är inga FPS, och den största anledningen till att spela på PC är definitivt inte kontrollerna, utan modstödet. Ja, min åsikt är objektiv, och bättre än din. 19/02 Det är inget personligt emot dig matte89. Men det är åter igen vilseledande och felaktigt att påstå att man kan "ta dagens spel maxat och på 1920x1080" med ett GTX 660 då denna grafikkort underpresterar i de flesta resurskrävande spel. Till och med i... 19/02 Som sagt så blev det ju helt fel där. Men för 5.6k kan du ju ta ett GTX660 med 2Gig "nätagg ink." Och då kan du ju ta dagens spel maxat och på 1920x1080. Om du klarar av 20fps ^^. Det är ju ubersampling så som SSAO++ o.s.v som drar mest vilket konsoler... 19/02 Du skrev "Fattar inte hur man kan sitta vid skrivbordet när man kan sitta i soffa/fåtölj." för att därefter hylla handkontroll framför tangentbord och mus, då antog jag att du ansåg att enda sättet att spela från soffan/fåtölj var med handkontroll, varp... 19/02
Skicka en rättelse