För ett tag sedan publicerad vi en ensam lite bild från #Dragon Age: Inquisition, denna bild återfinner du i den nya trailern som visar upp världen. #Bioware verkar onekligen ha skärpt till sig på den här biten efter det lilla fiaskot med #Dragon Age II.

Om du vill veta vad @Fredrik Eriksson tyckte om spelet, kan du spana in hans förhandstitt. En liten spoiler är att han blev rätt förtjust i den färggranna världen. Om spelet når upp till hypen får vi veta senare i år.

Tack till Lunkan, Jinxswe för detta #nyhetstips!
Förhandstittarna som jag läst talar annars om att striderna påminner mer om DA än uppföljarens hack och slash. Så på den punkten har nog Bioware lärt sig läxan. Öppnare miljöer innebär ju även att den taktiska aspekten kan få ta ännu större plats i stri... 10/03 Största risken med detta spel är väl konsollanpassningen. (som både DA1 & 2 led av) små ytor taskig grafik, små valmöjligheter. Sen tycker jag att Storyn är rätt ok i dragon age, mörkare & råare an dom flesta serier. DA2 tog ett nytt grepp med att berät... 10/03 Utveckla det bara till PC, X360 och PS3, annars blir det bara strul med alla nextgen nassar 08/03 Dags att ringa NASA och fråga om man får köpa en dator av dom nu då.. 07/03 Körde DA1 och tyckte det var riktigt roligt. Men av någon anledning väcktes aldrig intresset för DA2, kanske tur det eftersom de flesta verkar hålla med om att det var riktigt dåligt. Ska bli intressant och se hur detta blir, visuellt ser det helt okej... 07/03 Jag tror inte på DA3 blir nog tyvär samma spelmekanik som i DA2 vilket jag tyckte förstörde hela spelet gillar verkligen spelmekaniken i DA1 inte så intreserad av storyn vilket alltid för mig är sekundärt jämfört med spelmekaniken om det inte är bra är... 07/03 Trailern sade mig ingenting. Korridorer eller inte, bra story eller inte, öppet eller linjärt, stridssystem - det spelar mindre roll. Det behöver inte ens vara snyggt om det är smakfult. Vad som gjorde Dragon Age Origins så bra var följeslagarna, dialog... 07/03 Kring 1:03-1:06 så tänker jag på Friendly Arm Inn. Mysiga minnen :) 07/03 Bakgrunderna är snygga, inget snack om saken. Men jag är inte superimponerad över detaljerna och helt ärligt har grafiken aldrig varit Biowares starka sida. Men frostbite motorn är grymt bra och en massiv fördel jämfört med Biowares egengjorda tidigare... 07/03 Vad jag såg av trailern: Dragon Age: Skyrim 07/03
Skicka en rättelse