Många kände hoppets låga brinna starkt när vi publicera en ensam bild från en hemsökt slätt, men samtidigt är det en hel del som fortfarande har #Dragon Age II färskt i minnet och det är inga ljuva minnen. Med en ny trailer för spelet visar #Bioware oss storslagna strider, ett gäng glada medhjälpare och ett datum för ett av årets stora rollspelssläpp. Den 7 oktober är det dags att iklä dig ringbrynjan och hindra demonerna från att ta över världen.

FZ smygkikade på Dragon Age: Inquisition i augusti förra året, och våra första intryck väntar ivrigt på dina läshungriga ögon om du inte redan varit där.

Kan lova dig att Witcher serien inte är gjord för att locka barn, PEGI 18+ betyder att man måste vara vuxen för att spela det, samt så är det väldigt dark fantasy med inga uppenbara moraliska val eller bad/good guys. Tror att du antingen A: inte hängt... 23/04 jag har redan ornat det det kostade fläsk 23/04 Det gör det garanterat. Dragon Age 2 var ändå hyfsat lågmält, men med mycket irriterande mobs. Verkar bli lite mer nötande ála ettan, vilket saknades i tvåan. Älskar att grinda och uppgradera för att kunna smiska bossar. 23/04 Hoppas man har råd med en ny dator innan dess, det kan nog behövas. :( 23/04 Känns son det drar ännu mer åt action-hållet än DA2 gjorde. Kommer inte att köpa spelet förräns jag kan prova det gratis efter biowares nergång, men vem vet man kanske blir överraskad. 23/04 Svårt att förmedla "hands-on" spelkänslan eller hur det faktiskt kommer att fungera, när man ser kraftigt kontrollerad footage (med tillhörande PR-prat) från en tidig pre-releaseversion av spelet på en mässa. Ögnade igenom videon och även om det ser lov... 23/04 Nu Väntar man bara på att demot kommer ser mycket bra ut 23/04 Ursäkta mig, men det handlar väl om Fantasy? Folk skickar ut eld genom händer, och drakar flyger omkring. Det är fantasy at it's finest enligt mig, och sedan gnälla på att dom gör det mer fantiserat. What tha actual WHAT? 23/04 Blir det som Origins så blir jag nöjd. Det var det enda spelet jag kört mer än 5 gånger. 23/04 Låter som de har samma voiceactor som spelar den kvinnliga munken i D3. samma acent och tonläge låter det som. 23/04
Skicka en rättelse