En knapp vecka efter premiären är #Call of Duty 4 föremål för sin första uppgradering. Den blott 2 MB tunga [[patch | patchen]] - som hittas i FZ:s filarkiv - skall manuellt packas upp i spelets installationsmapp och åtgärdar problemen med spelarstatistik som under vissa förutsättningar nollställts.

Du som ännu inte har spelet - vinn det i FZ:s pågående Call of Duty-tävling. I potten - fem exemplar av pc-utgåvan och en hög musmattor!

[fi=4840]

Tack till glajan för detta #nyhetstips!
hmm patchen på FZ är ca 1.5 MB (3.2MB uppackat) Patchen på InfinityWards sida är 10MB.. Vilken skall man egentligen använda? http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/ 17/11 Känner bara kärlek för detta spel :) Bästa liret jag har kört sen jag vart beroende av cs! HELT UNDERBART! 10/10! 16/11 Av Crysis Blacksite area 51 COD 4 Så var det bara COD4 som införlivade mina förväntningar :) Crysis misslyckades med det tack vare att när man ska skydda 'Prophet' så försvinner han helt från spelet. Jättebug det tackar vi för. Så nu kan jag inte spela... 16/11 jag är faktiskt tvungen att hålla med! det är första riktigt roliga multiplayer fps-spelet på xbox tycker jag. 16/11 stäng av fusken ;D Trevligt med patch, fast som vanligt äre en patch om sådant som borde ha varit fixat från början... dock är väl det mer vanligt än undantag nuförtiden, så man får väl tacka och va gla att patchar släpps överhuvudtaget. 16/11 nån mer än jag som blir kickad av PB efter 20 sekunders onlinespel? vadå patch?? om den inte fixar sånt här o ändå e den uppdaterad (PB altså) 16/11 Nej CoD 4 rockar ju röv 16/11 nä dra mig baklänges.. när cod2 kom så var det så buggat att man inte kunde sova om natten och iw brydde sig lika mycket som the sims bryr sig om att göra nya spel istället för expansioner. Men nu har de enligt mig gjort ett sämre spel, ja då förståss... 16/11 Hoppas det kommer en lite fetare patch snart. 16/11 Tycker det funkar mycket bättre över nätet nu på Ps3n. Hade lite svårt att jona servrar första dagarna, men nu kommer man in direkt. 15/11
Skicka en rättelse