Den 5 september landar Xbox One officiellt i Sverige, ganska lagom till #Destiny-lanseringen några dagar senare. De som väntat och ännu inte importerat en maskin kan välja att köpa sin konsol med eller utan Kinect.

Om du till en början väljer bort den kombinerade kameran och mikrofonen så går det att åtgärda i framtiden. FZ har pratat med representanter för #Microsoft som bekräftar att en separat Xbox One-Kinect kommer till Sverige den 7 september, med ett rekommenderat pris på 1395 kronor.

Mycket möjligt att den är bra, läs om inlägget och gissa vart jag tycker det korkade i det hela är... 04/09 Aha :-) nice. Jag ger mig :-) 03/09 Titta igen. Skillnaden är att paketet hos Siba innehåller en Kinect + spelet Dance Central också. 03/09 Ehh? Jo det är det visst. Day one edition med fifa och forza sitter just nu och tittar på min faktura på mailen.. Haha varför trodde du inte det var samma? Den finns inte kvar på spelbutiken längre om du försökte hitta den. Så jo 3894 forza och fifa.... 03/09 Jag är en av dem. Förstår inte alls poängen med röstkommandon som stör resten av befolkningen i mitt hus när det går tystare och snabbare att använda gamepaden till det mesta. Jag har Kinect enbart för de Kinectbaserade spelen, ex. Just Dance som ungarn... 02/09 Det för 3800:- är inte samma paket. 02/09 Spelbutiken 3800 klart man får det på releasedagen det heter ju day one edition. Annars får dom fan sänka priset. Vill inte ha ett day one edition på dag 5 no no 01/09 Alla som väntat har också missat ett antal fina gratisspel man fått med guld, har en xbone day 1 edition och kör England som hemland tills Sverige kommer igång , har inte ångrat det tidiga köpet det minsta. 01/09 Jag väntade för att jag insåg att de spel jag vill spela ändå skulle släppas efter den svenska releasen. Men till helgen kommer den, synd bara att Destiny är ytterligare några dagar bort. 01/09 Till er som väntat med att köpa en Xbox One tills den svenska lanseringen, varför har ni gjort det egentligen? Menar absolut inget illa, bara nyfiken vad anledningen är till varför ni väntat och inte köpt en EU-version tidigare, eftersom det är en likad... 01/09
Skicka en rättelse