Vad sägs om att besöka New York år 2094, för att därifrån åka tillbaka till år 1494 och slakta fula monster och gigantiska bossar? Det är vad som väntar i #Deep Down, det Playstation 4-exklusiva free-to-play-spelet från #Capcom som fått en ny trailer under årets Tokyo Game Show.

I den får vi en glimt av den framtid som väntar, men också den farliga dåtiden med medeltidsstrider, dödliga fällor och en och annan eldsprutande drake. En beta av Deep Down skulle lanserats under sommaren, men sköts upp i sista stund. Fans av japanska actionrollspel bör istället ta sikte på 2015 för en första åktur med äventyret.

"New York år 2094, för att därifrån åka tillbaka till år 1494" är en vidrigt dålig idé. 20/09 på nått vis måste ju ändå ramhandlingen få vara med.. ;) men jag håller ändå med om att det oftast var ganska trist när man loggade ut, bara för att göra ungefär samma saker IRL. dessa samma saker blev visserligen lite ambitiösare och roligare på sikt... 20/09 Sure, men i varje AC spel jag har spelat så har man alltid reagerat med ett AMEN VA FAN! varje gång man dras ut till den "vanliga" världen för att göra tråkiga sysslor och bara sitta och vänta på saker. 19/09 beror lite på hur det är upplagt tycker jag. men är det i linje med hur många av slagsmålsspelen utvecklats på senare så, (nästan ingenting ingår, men vi tar fortfarande nästan fullpris) visst. avvaktar och ser hur det utvecklas innan jag ropar ko, err... 19/09 Ja bygger man ett spel runt microtransactions så är det väl mjölkning? 18/09 kommer mjölkstämpelarna redan innan första spelet numera. jag känner mig gammal.. :) 18/09 Var det inte detta som de förstör genom mjölkning? 18/09 Assassin's-Creed-Dark-Souls-inspirerat-spel? Vem vet, kanske blir bättre än vad man tror 18/09 blev för mer trött på den generiska blasémannen i rollen som mig själv. "uh, vad är det här, nån slags park.. jag är ivf inte impad alls efter att ha slaktat drakar med 100% verklighetstrogen grafik.. får jag gå nu?" 18/09 i AC är det en smidig lösning för att förklara osynliga väggar och sånt, hoppas det inte är anledningen här. 18/09
Skicka en rättelse