Spelhösten är som bekant över oss och relativt nyligen släpptes #Middle-Earth: Shadow of Mordor som visade sig tillhandahålla en stabil pc-version. Tidigare i veckan dök #The Evil Within upp med en betydligt mindre imponerande pc-port. Vilket fick oss att fundera på det här med pc-versioner av multiformatsspel. Vad är det egentligen som är viktigt när spel som utvecklas i huvudsak till konsoler tar steget över till datorerna?

De med påkostade riggar kanske tycker att möjligheten att ställa in grafiska detaljer är viktigast, eller att spelet helt enkelt ser väldigt bra ut. Andra gillar mod-scenen och de möjligheter (och galenskaper!) som hör den till. Vissa tycker kanske att integration i till exempel Steam är viktigt, med achievements och möjlighet att på ett smidigt sätt kunna bjuda in vänner och bekanta till spelsessioner.

Vad tycker du? Vad är viktigast för dig när multiformatspelen kommer till pc? Något av ovanstående, eller något helt annat? Hoppa ner bland kommentarerna och gör din röst hörd!