FZ-crew delar med sig av sina speltips inför helgen. Och så undrar vi såklart vad du ska spela?

Ny helg betyder spelhelg!
Varje fredag kommer FZ-crew att dela med sig av sina tips inför ledigheten, och samtidigt frågar vi också vad ni kommer att spela! Tipsa oss, och era medmänniskor!

Jocke Bennet I helgen kör jag Grim Fandango Remastered, för att det är det bästa äventyret ever, och nu Remastered! Spelet har varit omöjligt att få tag på, men nu finns ingen ursäkt längre. Just do it!

Calle Johansson-Sundelius Jag ska ta mina första stapplande steg i moba-helvetet som kallas Heroes of the Storm. Jag är förberedd på förnedring, späkning och stegling, i den ordningen.

Tomas Andersson I veckan fick vi tidig Project Cars-kod till PS4:an. Ömsom seriös och superskön racing, ömsom skrattretande ofärdigt. I helgen nöter jag vidare på Brands Hatch och hoppas att spelet är långt närmare färdigt skick än vad min tidiga kod antyder.
Kolla in filmen!

Mattias Frost Nästa vecka kan vi bli galna och käka upp vår besättning när Sunless Sea seglar ut på de farliga haven med sitt udda överlevnadskoncept. Jag har sagt att jag ska hålla mig tills dess, men frågan är om jag ändå inte kommer fingra på early access-versionen redan nu i helgen.

Johan Olander Utöver att hårdtesta min nya i7-processor, kommer helgen spenderas andaktsfullt framför den senaste alfa-releasen av urgulliga Stonehearth. Settlers och Minecraft kan slängs sig HÅRT in i väggen.

Det blev The Secret World i helgen (som många andra helger). Men var lite sugen på att starta upp NWN1 eftersom jag fick det när jag förbokade Witcher 3. Blir nog till veckan :P 02/02 Jag köpte alphan nu idag, Det är ju hur kul som helst. Älskade dom gamla settlers å sånt så det är klockrent spel för mig.. Kommer nog gräva ner mig många långa timmar i detta.. 02/02 Ja, det är allt en liten pärla. Får hoppas det blir en bra slutprodukt av det hela också. 01/02 Stonehearth verkar ju klockrent. Kollade videon på hemsidan, Råkade sätta på undertexterna.. Dom var intressanta.. "Government you can click on what they're doing to serve as you move into the Nazi" Ehm.. ok? Jag kommer lira dying light. Underbart spel.... 01/02 Dying Light för hela pengen för min del :) Kan inte sluta spela detta roliga spel. 31/01 Körde klart Dying Light igårkväll, och idag har det blivit Life is Strange (episod 1 var skitbra). Senare.. kanske lite.. hrm.. bra fråga. 31/01 Arma3 King of the Hill på UK#2. Och Nosgoth samt lite Insurgency (som är så jäkla svårt att jag ibland blir sur!!) 31/01 Dying Light, Rocksmith 2014 å kanske ett par varv på Nordschleife i Project CARS. 31/01 Blir CS:GO, Diablo 3, Payday 2 och kanske lite mer Dragon Age Inquisition :) (y) 31/01 Det är kanske inte digitalt men det är spel. Kommer lira Symbaroum från Järnringen med kompisarna. Roligare än så blir det inte. Med lite tur hinner jag kanske lite HOMM3 HD också. Det är dock ett spel i stort behov av simultana rundor... Fem spelare... 31/01
Skicka en rättelse