Ny helg betyder spelhelg!
Varje fredag kommer FZ-crew att dela med sig av sina tips inför ledigheten, och samtidigt frågar vi också vad ni kommer att spela! Tipsa oss, och era medmänniskor!

Jocke Bennet I helgen kör jag Grim Fandango Remastered, för att det är det bästa äventyret ever, och nu Remastered! Spelet har varit omöjligt att få tag på, men nu finns ingen ursäkt längre. Just do it!

Calle Johansson-Sundelius Jag ska ta mina första stapplande steg i moba-helvetet som kallas Heroes of the Storm. Jag är förberedd på förnedring, späkning och stegling, i den ordningen.

Tomas Andersson I veckan fick vi tidig Project Cars-kod till PS4:an. Ömsom seriös och superskön racing, ömsom skrattretande ofärdigt. I helgen nöter jag vidare på Brands Hatch och hoppas att spelet är långt närmare färdigt skick än vad min tidiga kod antyder.
Kolla in filmen!

Mattias Frost Nästa vecka kan vi bli galna och käka upp vår besättning när Sunless Sea seglar ut på de farliga haven med sitt udda överlevnadskoncept. Jag har sagt att jag ska hålla mig tills dess, men frågan är om jag ändå inte kommer fingra på early access-versionen redan nu i helgen.

Johan Olander Utöver att hårdtesta min nya i7-processor, kommer helgen spenderas andaktsfullt framför den senaste alfa-releasen av urgulliga Stonehearth. Settlers och Minecraft kan slängs sig HÅRT in i väggen.