Youtube-fenomenets "bro army" nu fler än Förenta Staternas norra granne.

För fyra år sedan kunde Felix Kjellgren, mer känd som Pewdiepie, säga upp sig från sitt vanliga Svensson-kneg och istället satsa helt på livet som Youtube-stjärna. Man skulle kunna tro att hans popularitet skulle ha börjat dala men istället fortsätter hans "bro army" att växa och prenumerationsstocken är nu uppe i 35 miljoner. Fler människor än det bor i Kanada.

Tidigare i veckan slog han också upp dörrarna till sin egen spelshop och i samarbete med Humble Store kan man köpa titlar som #The Walking Dead, #The forest och #Amnesia: A Machine for Pigs. 5 procent av intäkterna går till Kjellberg och 10 procent till välgörenhet.

Inte för att vara petig men Kanada hade en befolkningsnivå på över 35,6 miljoner under fjärde kvartalet 2014, och nu är det 2015 så... Inte riktigt än Pewdiepie. Imponerande ändå att så många spenderar tid på att titta på en annan spela. 06/03 Jag förstår hur du tänker i teorin men om det verkligen funkade så kan man tycka att utjämningen av förmögenhet borde vara betydligt kraftigare än idag om folket verkligen fick bestämma. 06/03 Har tyvärr aldrig förstått mig på varför han är så rolig, kul för dem som tycker de dock. 06/03 I en demokrati kommer all makt från folket, inklusive definitionen av vad egendom är, vem som får äga den, när dom får äga den, hur mycket som får ägas och hur den får bytas. 05/03 Que? Utveckla lite mer. 05/03 Tala för dig själv! Nu ser jag mest på hans gamla klipp iofs. När han spelar Cry of Fear är den bästa serien :) 05/03 Nu är det ju så att ingen egentligen äger sina pengar. Eller snarare så är det så att alla pengar och all egendom ägs av folket, det du kallar "ditt" är endast vad folket har tillåtit dig att ha för tillfället. Det är därför det är stöld från folket när... 05/03 Älskar att läsa avundsjukan här. Youtube är #Framtiden 05/03 Kul ... 05/03 Tog ett tag för mig att förstå också, men jag tror mycket har med hans karisma och göra som folk gillar, och att folk gillar titta på när andra spelar. Jag kan dock aldrig riktigt förstå hur han kan få så otroligt många views ändå! 05/03
Skicka en rättelse