Pc-versionen av #Batman: Arkham Knight var så kass att #Warner Bros. Interactive tillfälligt slutat sälja spelet. Utvecklarna #Rocksteady Studios jobbar nu på att åtgärda problemen, vilket får inverkan på utvecklingen av nedladdningsbart material.

I ett foruminlägg berättar community admin Yorick att tillägget Batgirl: A Matter of Family inte kommer släppas till pc som planerat den 14 juli. Konsolspelarna verkar dock få tillgång till materialet. Yorick försäkrar också att Rocksteady kommer förändra den interna granskningsprocessen för alla sina spel.

Man kan ju hålla tummarna att de ger ut dlc:n gratis som plåster på såren :D Håller dock inte andan.... 13/07 För det första kan ju WB sluta ge portarna till no-name företag som gjort mobilspel innan kanske? 13/07 Håller med. Spelar också på PC och det är inga större problem. Inte stött på några buggar under de timmar jag spelat. FPS är inte riktigt stabil på 60, kanske dippar till 50 biland men då kör jag också högsta inställningarna. Sjukt snyggt är det iaf,... 13/07 PC port på 8 veckor? Vad snackar ni om... Kunde 12 pers få spelet i detta state på 8 veckor hade jag anställt dom allihopa direkt! http://kotaku.com/sources-warner-bros-knew-that-arkham-knight-pc-was-a-1714915219 Där finns lite mer info, kortfattat så... 13/07 största anledningen att jag ofta väljer konsol för nya storspel är att jag har mycket bättre erfarenheter med konsol än pc när det gäller buggar å annat skit vid släpp, samt att många konsolspel även om dom inte e lika fina som en top end pc så ser det... 13/07 Jag skrek då inte av frustration när jag körde igenom Arkham Knight på min PC. Det enda riktiga problemet var att det ryckte till lite då och då, men jag låg över 60FPS för det mesta. Du ska tycka synd om alla som sitter och spelar på konsol med lägsta... 13/07 man ska ju inte vara skadeglad å så men har nog aldrig skrattat lika mycket åt ett spelsläpp, lite kul å se pc folket skrika av frustration ibland, senast var väl när dom insåg att rdr inte skulle komma till pc :D 13/07 8 veckor är det då steamdb rapporterade att Iron Galaxy Studios fick nyckel för att kunna lägga upp och börja med att implementera steam i spelet. Och folk antar då att spelet bara har fått 8 veckors utvecklingstid, vilket är en felaktig bedömning. http... 13/07 Om ändå Tecmo Koei kunde göra samma sak, jag var så glad när Dynasty Warriors dök upp på Steam bara för att finna att MP funkar inte online alls (vilket dom först ändrade på senare i beskrivningen). Sedan vart jag glad när jag såg att dom skulle släppa... 12/07 Efter skandalen så borde de ge DLC:en gratis till alla PC köpare. 12/07
Skicka en rättelse