Jaga terrorister, eller poliser, utan att oroa dig för överraskande kostnader.

Det verkar som att trenden vad det gäller dlc-kartor är på väg att vända. Många spel har slopat prislappen på dessa tillskott till slagfältsfloran och #Ubisoft hänger på med #Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Spelet skulle ha släppts i oktober men drabbades av en mindre försening och releasen är framflyttad till december på pc, Xbox One och Playstation 4. Sedan tidigare stod det klart att 10 kartor kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen.

Det finns ju olika former av dlc, där man märker att de tagit sönder spelet för att tjäna pengar. Som Destiny t ex. Sedan finns det bra dlc som bidrar med något helt nytt, något som inte behövs för att njuta av original spelet, men som förhöjer och förd... 18/09 Låter nästan som en variant at The Hunter där man måste köpa ammo. Antingen via ingame-valuta som man får via uppdragsbelöningar eller riktiga pengar. Tycker själv det inte är så dum idé faktiskt, även om man måste tänka igenom den och lösningen ordentl... 18/09 Ett annat problem är hur man vet om dom har sålt ett ofärdigt spel bara fär att sälja DLC, eller om dom verkligen har sålt ett helt spel och sedan säljer extra. Å ena sidan så är jag helt med på er poäng, men å andra sidan kan jag tycka att allt för mån... 18/09 Folk är snåla, om jag fastnar för ett spel, lägger jag gärna 150-300 för mera material, ingen förlust i mina ögon. Men det ska klagas på allting idag! 18/09 Märkligt att man är ganska ensam som tycker spelet verkar riktigt bra. Har inte spelat det, men ger det iaf en chans. 18/09 Nä, den här vill jag inte ha, även om jag får betalt. 18/09 Först EA och nu Ubisoft? ...jag vet inte men jag börjar tro att det är dags att skaffa sig en bunker och lagra upp på konservburkar för här vankas det apokalyps. Sånt här händer inte utan att det är "too good to be true". 18/09 Vi ska vara glada för att slippa betala för kartorna? Mjaaaaäääee. 18/09 MP-pangare duger gott om det görs rätt. Så få idag som vågar testa något nytt dock och istället får vi ytliga shooters som kör på ett och samma "vinnande" koncept. Battlefield 2 spelas fortfarande :D 17/09 DLC hysterin inom spelmarknaden har lett till att många spel levereras ganska fattiga på innehåll för att sedan "expanderas" med just DLC. När stora etablerade utvecklare/utgivare annonserar sina DLCs långt innan spelet i fråga ens är lanserat och det... 17/09
Skicka en rättelse