Snart är det löning och vi vet ju alla hur svårt det kan vara att hitta något vettigt att lägga alla pengar på. Därför har FZ ännu en gång vaskat igenom Sveriges onlinebutiker för att kunna tipsa er om fem av de största guldklimparna som bara väntar på din beställning.

<li>[[Hidden and Dangerous 2]] - 79kr (Spelbutiken.se) - (FZ:s recension) Det finns en stor kategori av spel som hyllas i pressen, älskas av många men som ändå aldrig får den uppmärksamhet som det förtjänar. Hidden and Dangeours 2 är ett sådant spel och det förtjänar att älskas av fler.

</li><li>[[Splinter Cell]] - 29kr (Discshop) - (FZ:s recension) Det första spelet i Splinter Cell-serien må bli lite till åren, men det är fortfarande ett högklassigt spel som på allvar tar upp kampen med Metal Gear Solid.

</li><li>Max Payne 2: The Fall of Max Payne - 49kr (Discshop) - (FZ:s recension) När finska Remedy släppte det första Max Payne-spelet slog det ner som en bomb i spelvärlden. Två år senare kom uppföljaren och det lyckades överträffa sin föregångare på i stort sett alla punkter.

</li><li>Starcraft & Brood War Expansion - 99kr (Webhallen) - Blizzard har gjort många bra och framgångsrika spel men frågan är om något är bättre och populärare än Starcraft. Det här ett av få spel som måste finnas i varje PC-ägares samling.

</li><li>[[The Longest Journey]] - 99kr (Webhallen) Norska Funcoms kändaste spel är utan tvekan MMORPG:et Anarchy Online, men frågan är inte om deras äventyrsspel The Longest Journey är deras bästa. Ett måste för alla äventyrsfantaster i väntan på genrens pånyttfödelse.</li>

Skicka en rättelse