Sätt fart på dina purfärska spel.

#Fallout 4 släpptes strax efter midnatt och #Nvidia tar givetvis tillfället i akt att lansera nya, Fallout-anpassade drivrutiner till sina Geforce-grafikkort. Men denna plutoniumtunga spelvecka till ära får fler spel njuta av Nvidia-trollkarlarnas magier.

Spelen i fråga är #Starcraft II: Legacy of the Void (släpps i dag, recension på FZ inom kort!) och #Star Wars: Battlefront (släpps den 19:e, recension förhoppningsvis innan dess!). Tillsammans med Fallout 4 åtnjuter de "Game Ready-optimeringar" vilket alltså ska ge prestandan en skjuts i positiv riktning.

Versionsnumret kliver upp till 358.91 och du hämtar dem via Geforce Experience, eller om du ledsnat på det programmets tendens att fungera ungefär 53 procent av försöken tar du hem drivrutinerna manuellt härifrån.

Fallout 4 recenserades av FZ:s @Joakim Bennet i går, byggt på PS4-versionen av spelet. Senare i dag ger vi dig våra intryck från pc-versionen. Recensioner av av den sista Starcraft II-delen och Star Wars: Battlefront läser du som sagt inom en snar framtid.

Är alltså knutet till hårdvaran då, jag har ett GeForce GTX 970 :/ Vad gör man, funderar på att ominstallera datorn men vågar inte. Tänk om det blir samma sak igen och då kan jag inte återställa datorn som jag gjort nu, svårt! 11/11 https://www.youtube.com/watch?v=SLGFzo0jg5g En video här som visar hur man fixar upplösningen för ultra wide skärmar. 10/11 Finns på reddit angående SLI https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s5ldy/how_to_get_sli_working_in_fallout_4/ Själv slog jag även av Vsync speciellt för Fallout 4 panelen, alternativt kan man slänga på Vsync (smooth) som är gjort för Sli-setups. OBS!... 10/11 Då kan man i alla fall säga att i 47% av fallen fungerar det varje gång för er! :P För mig har det fungerat 100% sedan det släpptes... vad jag märkt i alla fall. :| 10/11 Hade exakt samma problem idag.. Har ett GTX 970 och jag var tydligen långt ifrån ensam med detta, har felsökt i nästan 6 timmar och det enda som hjälpte mig va att ställa tillbaka windows till en tidigare återställningspunkt och köra med gamla drivisar,... 10/11 Har stort problem som ni gärna får hjälpa mig med. För ett tag sen så började datorn ställa om sig till 800x600 efter jag uppdaterat med nya grafikdrivrutiner vilket var på sin höjd irriterande då jag fick ändra tillbaka upplösningen. Men nu för 2-3 vec... 10/11 Japp 10/11 Afan prova spela med 2st 980ti i 4k hoppa somfan fram o tillbaka från 35-60fps? Står inget om sli support på dom nya drivrutinerna om jag inte missat ngt säker på att båda grafikkorten används? Läste på ngn sida att man kunde forca gpu 2 via kontrollpan... 10/11 Inte jag heller (i 47 procent av fallen). ;) 10/11 " ... hämtar dem via Geforce Experience, eller om du ledsnat på det programmets tendens att fungera ungefär 53 procent av försöken ..." Själv har jag inte alls haft problem med Geforce Experience. 10/11
Skicka en rättelse