Efter en tids frånvaro är FZ:s speltips nu tillbaka och förhoppningsvis kan veckans förslag leda till nya investeringar.

PC

#Mafia (109 kr)

#Illusion Softworks första kritikerrosade titel må ha varit #Hidden & Dangerous men #Mafia var deras första spel som också lyckades frälsa spelarna. Den i det närmaste perfekta blandningen av action, story och stämning gör att det håller än idag vilket gör det till en modern klassiker som bör ingå i varje spelares samling.

Playstation 2

#God of War (199 kr)

Spelet för alla älskare av action och mytologi. Du är krigaren Kratos som sålt sin själ till gudarna och nu måste döda krigsguden Aeris. Vill du lyckas med detta får du inte vara alltför blödig då Kratos inte är en någon större diplomat. Slår först, slå igen, igen och sen kan du kanske fråga är melodin, men vad gör det när det är så fruktanssvärt kul? Ett av förra årets absolut bästa spel och ett måste för alla ni som äger en Playstation 2.

Gamecube

#Zelda: The Wind Waker (269 kr)

Det är Zelda, behövs det egentligen någon annan anledning för en Nintendoägare för att han eller hon ska köpa det här spelet? Det är visserligen inte det bästa spelet i serien, det betyder att det inte är ett av de bästa spelen någonsin utan bara ett av de bästa spel under de senaste åren. Gillar du fantasifulla äventyr så är det svårt att hitta något bättre än det här och har du en Gamecube ska du också ha Zelda.

Xbox

#Ninja Gaiden: Black (149 kr)

En klassiker i modern tappning och ett av de absolut bästa exklusiva spelen till Xbox. Det här är kampsportsaction från första till sista sekunden allt ackompanjerat av fantastisk grafik och design. En varning är dock på sin plats för alla ni som inte gillar svåra spel. Ninja Gaiden kan nämligen vara frustrerande svårt men gillar du en utmaning är det svårt att hitta något bättre spel till den första generationens krysslåda.

Xbox 360

#Project Gotham Racing 3 (499 kr)

Bizarre Creations var först ute med ett racingsspel till Xbox 360 och de satte ribban väldigt högt. Självklart är det grafiken första du lägger märke till men efter ett tag är det snarare körkänslan och stödet för flera spelare som imponerar. Av alla lanseringsspel är Project Gotham Racing 3 förmodligen det som du kommer spela längst och det är väl värt sitt pris.

Skicka en rättelse