Den som brinner för #Star Citizen och har fullt på kontot kan hjälpa utvecklingen på traven genom att köpa rymdskepp för upp till 10 000 kronor. Ett svårslaget effektivt sätt att tömma plånboken på spelrelaterade saker trodde vi. Tills den här dealen dök upp – du kan betala 1 200 dollar för att se Assassin's Creed-filmen på bio i december.

Med den prislappen – drygt 10 000 kronor – får filmen allt se till att vara duktigt bra. Fast du får förstås mer än en biobiljett för slantarna, närmare bestämt en handbyggd spanskt armborst-replika i skala 1:1, ihopsnickrad av Hollywood-vapensmeden Tim Wildgoose och med form inspirerad både av spansk medeltid och Assassin's Creed-världen.

Det finns ett gäng billigare alternativ också, som en halvmeterhög, handmålad staty av filmens huvudkaraktär Aguilar (spelas av Michael Fassbender) för 600 dollar, eller varför inte biobiljett och Assassin's Creed-luvtröja för 120 dollar?

Dealen har tagits fram av Ubisoft och sajten Kernel, och tyvärr gäller den bara medborgare i USA och Kanada. Om det lockar oemotståndligt får du rappa på med att söka medborgarskap. Särskilt eftersom det dyraste erbjudandet bara finns i 20 ex.

Assassin's Creed-filmen har premiär i USA den 21 december. Den regisseras av Justin Kurzel och i rollerna hittas, förutom Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons och Brendan Gleeson.

Spelserien trogen ska en uppföljare redan vara spikad. Ska vi tippa på en fullstor biofilm om året, och en handfull mindre filmer till dvd, blu-ray, vhs, super-8 och som blädderblocksanimation mellan storfilmerna?

Något fullstort Assassin's Creed-spel blir det hursomhelst inte i höst.