Alla spekulationer var fel.

Igår rapporterade vi om en rad tweets från Telltale som tydde på att de skulle annonsera något som innehöll barrikaderade trästugor, blod och nakna män. Det satte förstås igång spekulationerna (vilket såklart var deras avsikt) men när avslöjandet kom låg besvikelsen ganska nära till hands.

Det rör sig inte om en ny säsong av #The Wolf Among Us som många hoppades på, inte heller True Detective som nämndes i kommentarstråden. Istället har äventyrsstudion startat ett nytt bolag vid namn Telltale Publishing som ska ge ut zombiespelet #7 Days to Die på konsoler.

Nu visade förvisso detta överlevnadsspel med Minecraft-influenser potential när vi spelade för över två år sedan men att det fortfarande befinner sig i alpha på Steam Early Access tycker i alla fall vi är oroande. Det har dock sålts 1,5 miljoner exememplar av titeln sedan 2013 och användarna på Steam är "very positive".

Det släpps till Playstation 4 och Xbox One i juni.

Är väl sånt som lockar läsare/klick numera. Den andra tiden är förbi. 08/04 7 Days to Die är en väldigt god kandidat till att bra ett av de vettigare spelen som gjorts inom det här området. Du har rollspelandet med karaktärsanpassning och olika färdigheter. Du har en voxelbaserad värld som stödjer slumpmässig generering. Du har... 08/04 Deras spelserier får ofta toppbetyg och spelen säljer bra så både publik och betygsättare gillar ju spelen. Borderlands som Telltale gjorde var grymt kul, the walking dead kunde man inte sluta spela och the wolf among us var härligt utflippat. 08/04 fucking rip 08/04 Episode Season Pass DLC Pre-order. Nää.. håller med. Det där smakar illa i munhålan. Man får väl hoppas att de håller tidsramarna i alla fall. Annars blir det ju direkt patetiskt. 08/04 ännu ett "överleva spel med zombies"... Är det bara jag som känner att ingen än så länge lyckats med drömmen man har i dessa spel? Det är antingen bara slakt och strid eller ren story. Multiplayer har ju endast varit meh at best än så länge. Ett rollspe... 08/04 Jag tycker ni på FZ ganska ofta använt er av märklig rubriksättning senaste tiden. Det påminner mer om blogg-liknande text än rent nyhetsmaterial, vilket enligt mig borde eftersträva neutralitet och fokusera på information. Jag gillar inte den här sorte... 08/04 Nu är det ju ett nytt bolag som publisher, inte riktigt samma. Men man får väl hoppas de sköter sig. 08/04 Telltale, gänget som slaktar andras spelserier... inte imponerad av deras produkter. Sen detta episod-tramset, en mycket negativ trend inom spelvärlden. 08/04 Besvikelse vet jag inte, snarare förvånad. Har spelat 7 days to die ett tag nu och det är ett roligt spel, det gör sig dock bäst i multiplayer med kompisar enligt mig. Spelet har gjort ett rejält kliv framåt i A14, nästan så man kan kalla det en Beta... 08/04
Skicka en rättelse