#Strafe skrattar högtidligt åt saker som midjehöga hinder, självgenererande hälsa och smygande. Istället för att ägna sig åt sådana saker tar spelet tidsmaskinen tillbaka till 1996 och ett äventyr där högt tempo håller i taktpinnen.

Spelet får en version till Playstation 4, som visats upp under rådande Playstation Experience-evenemanget. Spana in trailern nedan och längta sedan till släppet "tidigt 2017".

Skicka en rättelse
Störde mig på en massa småsaker hela tiden, testversionen gav mig intrycket att dom som jobbat med spelet inte hade så bra koll på vad som är jobbigt i action FPS... Konstiga stegar, när man gick in i giftet på golvet så flippade hela kameran ut, minns... 05/12 Sist jag kollade så hade spelutvecklare tyvärr ganska lite kontroll över vilken tv folk köper och hur de ställer in dem så jag tycker det är lite fel att beskylla spelutvecklare för input lag... 05/12 Varför var det dåligt? :o 04/12 Jag tycker dock inte det när jag testade betan. Mitt intryck var - inte bra spel som flyter runt på alla nyhetssidor för att det har retrografik. Det kan mycket väl ha ändrats massa, det var ju som sagt en testversion jag spelade. 04/12 Det som är viktigast i ett spel som detta är spelkänslan och att det flyter sjukt bra, input-lag eller <60 FPS (hemskt gärna minst 100 stabila skulle jag säga personligen) håller inte måttet. Man vill känna sig badass, bra ljudeffekter hjälper grymt myc... 04/12 Ser grymt kul ut tycker jag. Verkar vara roliga vapen osv. Har inga problem med grafiken heller så länge det flyter bra vilket inte verkar vara fallet just nu. Men ser svårt ut att spela detta med kontroll. Är väl mest att det krävs så otroligt mycket... 04/12 Det har blivit en trend med retrografik, och många utvecklare tycks använda det som en ursäkt för att komma undan med genvägar och lathet i designen. Detta spel känns emellertid genuint och ser lovande ut. Görs för få snabba skjutspel numera, inte minst... 04/12 Behöver ha bättre grafik än så för att kunna spela. Jag personligen... 04/12