Den öppna mmo-sandlådan #Eve Online fortsätter att leverera underhållande, spelardrivna berättelser. Idag kan vi berätta om en klassisk hämndhistoria där spelaren Darvo Thellere fick ge igen för gammal ost.

För fyra år sedan började Darvo spela Eve Online. Det är ett ganska svårt spel att komma in i som nybörjare, så han startade en corporation för just nybörjare för att lära sig hur man lirar ordentligt. Tyvärr begick de misstaget att göra reklam offentligt, och de blev snabbt trakasserade av spelaren kackpappe.

Under flera månader förstörde kackpappe för Darvo och gänget, med det uttalade målet att få dem att ge upp och sluta spela helt och hållet. Men det skulle visa sig att kackpappe var den som tröttnade på konflikten först. Han slutade att trakassera dem, men Darvo lovade ändå att utkräva hämnd.

"I dont know how or when , but the day will come that i will find you and i will take all your stuff".

Spola fram fyra år till nutid och Darvo är en framgångsrik spelare som ägnar sig åt pvp. I chatten såg han plötsligt hur kackpappe söker efter en ny corporation. Tillsammans med sin nuvarande corporation formade Darvo en plan och lurade in kackpappe i gänget, vilket bland annat krävde ett dagslångt snack över teamspeak. Darvo ändrade även sitt namn i teamspeak.

De skapade drama mot kackpappes förra corporation, vilket drev fram att kackpappe behövde ta med sig alla sina tillgångar i spelet till Darvos corporation. Men när han väl gjorde det så möttes han av Darvo och vänner som öppnade eld mot honom. Darvo bytte då tillbaka till sitt ursprungliga namn, varpå kackpappe hann utbrista "Argh Fuck, Darvo Thellere" innan han dog. Han uppges nu ha slutat spela Eve Online.

Nästa gång du frestas att jävlas med en nybörjare i ett öppet mmo-spel kan det alltså vara läge att tänka om. Är du insatt i Eve Online kan du läsa hela berättelsen på Reddit och få ytterligare detaljer kring hur kuppen utspelade sig.