"Diablo-Dödaren" på konsol blir också gratis.

Patch of Exile är en omtyckt Diablo-klon som lyckades få mycket draghjälp efter att lanseringen av Diablo III inte blev särskilt lyckad. Att det dessutom är gratis underlättar växandet av spelarstocken, som nu dessutom förväntas bli ännu större när det släpps på Xbox One. Utvecklarna Grinding Gear tjänar sina pengar på de kosmetiska saker du kan smycka dina karaktärer med.

Konsolversionen innehåller också Fall of Oriath, den expansion som släpptes så sent som i början av augusti och som tillför sex nya akter att spela igenom. Den 24 augusti går klienten att ladda hem.

Tack till Sviskon för detta #nyhetstips!
Japp. Sedan senaste patchen har jag haft kraftiga lag spikes, flera gånger om dagen. Och detta är ett förekommande problem för flera. 23/08 @Notumforce: Håller inte riktigt med, visst det har en del fördelar. Typ snyggare animationer, fysik samt att vissa nivåer är snygga. Men samtidigt har D3 cartoony grafik, fult inventory, pastelliga färger och effekter samt irriterande siffror för all... 23/08 Lite löst kan man säga diablo 2 klon inte diablo 1 jkla skillnad. Gillar man djupa skill träd så slår poe d3 på fingrarna, däremot är min åsikt att d3 är snyggare men vi pratar helt annan budget dock. Så spelar båda. 22/08 Vill bara påpeka att Diablo-klon är en lite oseriös term. Ungefär som när alla FPS spel på 90-talet kallades för Doom-kloner. Bara för att dom råkade vara FPS. ARPG känns mer passande benämning på PoE, Diablo etc.. 22/08 "Diablo-dödaren"? Hmm.. trodde diablo dödaren hette Blizzard :/ Ne men PoE är ett fantastiskt spel som bör spelas om man gillar denna sortens spel! Efter 400h känns det bara som att jag har skrapat ytan på detta spel. 22/08 Knepigt, har inte varit några större problem för mig. Lite lagg visst, tror det beror på att de har fått fler spelare än väntat. 22/08 Vore trevligt att få det till PS4. Tycker det grymt skönt att lira D3 på PS4 sent in på nätterna när resten av familjen har lagt sig =) 22/08 Dessutom i 4K 60 fps på Xbox One X. 22/08 Låter som problemet är hos dig inte spelet. 22/08 hoppas det laggar mindre på konsoller då, får stup i ett disconnections oavsett EU gateway.. blir fan tokig på det annars är det ett bra spel.. 22/08
Skicka en rättelse