Herregud, har det redan gått tre år sedan The Witcher 3 släpptes? Tiden går fort. Eller ja, åtminstone går det undan om man inte väntar på CD Projekt Reds nästa rollspel, Cyberpunk 2077, men efter årets E3 känns det trots allt som om spelet ska släppas innan 2077.

The Witcher 4, då? Ingen aning. Senast studion yppade någonting om att återvända till den här världen sade man att "fans och investerare skulle inte förlåta oss om vi övergav det här projektet för alltid", men också att historien om den vita vargen Geralt var färdigskriven.

Rösten bakom Geralt, Doug Cockle, är inne på samma linje. Han ska reprisera rollen i Soulcalibur VI men på frågan (via Gamereactor EU) om detta är allra sista gången svarar han:

If you're leading into The Witcher 4, I can only say I have no idea, although I think it will be. This is my own opinion, and CD Projekt Red knows what they are doing, and I have no idea what the plan is, but... If I was CD Projekt Red, I would make The Witcher 4, but I would be focusing on Ciri.

In The Witcher 3 she hints at visiting other worlds, and I think a game around her visiting those different worlds would be a cool Witcher 4.

Många har tolkat det som att Ciri bland annat besökt Cyberpunk-världen, men vi ska inte räkna med en cameo i Cyberpunk 2077. Regissören bakom cyberpunk-rollspelet är "totalt emot det", och det låter ju som ett nej. Men en cameo av Geralt i Witcher 4, kanske? För alla som inte kan få nog av Geralt kommer han medverka i Netflix-serien, som har premiär 2020.