Detta enligt läcka från Playstation-håll.

Prenumeranter av PS Plus-tjänsten har förmodligen ett par tunga titlar att se fram emot under april, då en – nu satt som privat – film från PlayStation Access nämnde att Uncharted 4: A Thief's End och Dirt Rally 2.0 blir PS Plus-spel i april. Internet hann dock ta del av filmen (tack, Reddit).

Har du en Playstation 4 har du förmodligen spelat Uncharted 4, som Jocke Bennet belönade med en finfin FZ-fyra för fyra år sedan: "En resa till Skattkammarön, men också tillbaka till en ungdom där allt fortfarande var ett oskrivet vykort från fjärran stränder." Ett riktigt äventyr™.

En FZ-fyra var precis vad Dirt Rally 2.0 fick av Tomas Helenius för ett år sedan: "Det går skrämmande fort, är överjävligt svårt. Precis som det ska vara i ett realismsträvande rallyspel."

Huruvida dessa faktiskt blir PS Plus-spel lär stå klart mycket snart. Just nu kan prenumeranter ladda ner en annan modern PS4-klassiker, Shadow of the Colossus (...och Sonic Forces).

Skicka en rättelse
Måste hålla med, det där lät så fejkat, även heroinisterna på plattan verkar seriösa och trovärdiga i jämförelse. Om du ägde PS4, så måste du ha en annan maskin än den jag äger, för det du skriver händer väldigt sällan, FW uppdateringar max 1-2 ggr per... 26/03 Uncharted 1-3 var på PS plus nyligen. Har spelat varken Uncharted 4 eller DiRT Rally 2.0 så hoppas detta stämmer. De Uncharted-spel jag har spelat (2-3) gav mig iofs ingen blodad tand och DiRT Rally 2.0 kommer jag nog köpa till Steam nu när jag skaffat... 26/03 Ingen aning gällande PSVR. En snabb googling säger nej iaf 26/03 Har dirt 2.0 vr stöd som det första hade? 26/03 Uncharted 4 var ju ganska nyss Playstation Plus-titel.. Men gött om det kommer tillbaka då jag inte hann spela färdigt det förra vändan... Var lite surt. 26/03 Ja de är en del beroende på spel. Tips! Sätt PS4 på viloläge istället. Dina sparningar laddas upp, uppdateringar fortgår osv under tiden (ja där vet jag inte vad Sony tänkte). Sätt även timer på dosan. Jag har svagaste ljusbar och 10min. Då räcker dosan... 26/03 Varsågod: https://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/standbymode.html 25/03 Låter mer som att du inte har någon ps4 och försöker bara sprida osanningar. Tråkigt 25/03 @ohGr om du är trött på att batteriet tar slut i kontrollen kan man även sätta ps4:at i viloläge. Då laddas alla uppdateringar ned, samt kontrollen är inte på :) Samtidigt så förstår jag inte varför batteriet skulle ta slut när ps4:at är på, för kontrol... 25/03 @ohGr: Hade du rört det oftare så hade du inte haft så många uppdateringar att installera, hur lätt som helst. På tal om PS+-spelen: Har redan Uncharted 4 och Dirt Rally 2.0... ja, det spelar jag antagligen inte med en handkontroll. Så det är lite sisåd... 25/03