Dan Houser är en av grundarna av Rockstar Games och någon som spelat en avgörande roll för serier som GTA och Red Dead Redemption. Under 2020 valde han dock att lämna företaget, och året därpå såg vi att han registrerat det nya företaget Absurd Ventures in Games, men de tycktes då inte vara redo att officiellt avtäcka företaget.

Nu har det dock skett, och i en helflummig video ställs en serie frågor, såsom: "Är det okej att drömma igen ... eller kommer ni bara att försöka sälja något till mig?" och "Är det okej att ställa frågor ... eller kommer ni att ta med mig ut och skjuta mig?"

I ett pressmeddelande skriver de att de ska skapa nya varumärken till alla plattformar och format, och bygga narrativa världar, skapa karaktärer och skriva berättelser för en rad olika genrer och utan hänsyn till medium – det vankas alltså allt från live-action och animation till spel, grafiska romaner och manusbaserade poddar.

En officiell webbplats har även lanserats, och vill man gräva runt i bakgrundstexten finns det säkert en och annan ledtråd till vad de kan tänkas jobba på.