Höstsläppet #Batman: Arkham Asylum blev duktigt framgångsrikt hos såväl köpare som kritiker. Och uppenbarligen är utgivaren #Warner nöjd med framgångarna - mediejätten meddelar att den köper en majoritet av den brittiska utvecklaren #Rocksteady Studios.

Tanken är att Rocksteady ska fortsätta på samma linje, närmast med #en Batman-uppföljare och framöver även med Warner-varumärken som liknar Batman.

Jag menade: Jag hoppas att de inte gör något dumt med Batman Arkham Asylum 2 - som något i stil att ta bort ljudet från Youtube-videor. 24/02 Ka-tschinnng! Hoppas det klirrade till fint i Rocksteadys kassakista, det är de värda. Spelar ingen roll om de gör en Batman-uppföljare eller nåt helt annat. Finns en del andra superhjältar jag tror de också skulle göra bra. Kommer köpa deras nästa alst... 24/02 Exakt. Jag har ju min teori om att B:AA blev så bra som det blev för att det baserades på tidningen & de tecknade serierna i stället för någon av filmerna. Och att det inte rushades ut för att passa något filmsläpp (vi vet ju hur sådana brukar bli). Hop... 24/02 Att ta bort ljudet från Youtube-videor är väl inget jag skulle oroa mig för, mer att dom förstår spelet för att tjäna pengar ;p 24/02 Dem kan väl knappast vara annat än nöjda med Batman Arkham Asylum. :D Då kanske man får fler spel baserade på DC-hjältar som faktiskt har kvalitét. :D 23/02 första gången film och spel nyheter låter bra o.o 23/02 Bra sagt! Lite synd i denna industri att nästan varje gång någon ny utvecklare kommer skall de alltid röras av de större bolagen. Har faktiskt aldrig testat detta spel, kanske dags att göra det... 23/02 Klarade precis det, otroligt bra spel! Det lilla jag störde mig på var sista bossen som fortfarande hade samma röst, skulle varit tyngre om rösten även blev förvrängd lite. Annars ett av dom bästa SP spelen jag spelat på bra länge, lagom längd också på... 23/02 Undrar hur glada Eidos är över detta, då det troligtvis betyder att Warner Bros. Interactive kommer ge ut nästa Batmanspel och inte Eidos som första Arkham Asylum. Heh, skulle inte förvåna mig. 23/02 Precis som jag skrev tidigare idag; rätt bra på alla sätt och vis. 23/02
Skicka en rättelse