Det är många som klagar på att datorspel är alltför dyra. FZ vet emellertid att det i mångt och mycket bara handlar om att veta var man ska vaska för hitta de billiga guldklimpar som faktiskt finns. För att hjälpa er på traven för att hitta dessa har vi nu sammanställt en lista över vad vi anser vara fem av veckans bästa spelköp.

<li>The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay - Developer's Cut - 99kr (Webhallen) - (FZ:s recension) Främsta kandidaten för titeln som det bästa spel som ingen spelade år 2004, ta chansen nu.

</li><li>Far Cry - 99kr (Webhallen) - (FZ:s recension) Cryteks hyllade shooter som bjuder på explosiv action i fantastiska djungelmiljöer.

</li><li>Ground Control 2: Operation Exodus - 49kr (CDON) - (FZ:s recension) Ett av förra årets bästa strategispel gjordes av svenska Massive och är nu nästan kriminellt billigt.

</li><li>Myst IV: Revelation - 119kr (Discshop) - (FZ:s recension) Fjärde delen av Myst-sagan är en av de bättre i serien och ett måste för alla er som gillar att använda era små grå.

</li><li>Star Wars - X-Wing Collector Series - 119kr (Webhallen) X-Wing, Tie Fighter och X-Wing vs Tie Fighter är tre av LucasArts bästa spel någonsin, missa inte chansen att få äga och spela dessa klassiker.</li>

Skicka en rättelse