I kölvattnet av förra veckans informationsläcka tillkännagav Warner Bros. Interactive idag att actionskräckspelet #Fear 3 de facto är under utveckling.

Pressmeddelandet innehåller få detaljer men vi vet sedan tidigare att spelet utvecklas av #Day 1 Studios, som stod för konsolversionerna av föregående spel i serien, i samarbete med #Monolith Studios. Annat intressant är att Fear 3 enligt utsago bjuder på coop-möjligheter och att regissörerna John Carpenter (Halloween, The Thing) respektive Steve Niles (30 Days of Night) anlitats som rådgivare under produktionen.

Uppföljaren släpps i höst till formaten PC, PS3 och Xbox 360.

Det är vad du tycker. Jag sade inte att alla skulle gilla den :P Jag skulle vilja att 2:an och 3:an gjorts/gjordes på exakt samma motor som ettan. Jag bryr mig inte om grafik, utan vill ha spelkänslan och atmosfären. 10/04 om det kommer redan i höst så är det inte mycket uppgradering i motorn och grafiken antar jag :S... synd att det föll efter 1:an 09/04 2:an var verkligen tråkig, ingen skräck och alldeles för lätta banor. Gå tillbaka till det som första spelet erbjöd (utmaning + spänning) eller kör på Action-FPS hela vägen. Det senaste spelet var bara en pinsam blandning som inte passade i något läger... 09/04 Kan också hålla med om att det där var nog en av dom sämre filmerna som finns :/ 09/04 Spelade bara ettan och tyckte det var bra blandning av action och skräck. Ser fram emot trean till min 360. 09/04 jag tycker 2:an va kul, och stämningen va riktigt bra och tät. Men de gjorde också att man blev besviken när skrämselmomenten va så fantasilösa och enformiga. Nej mer skräck i Fear 3! Fartfyllt och väloptimerat räcker inte för att göra en nöjd efter ett... 09/04 Helloween låter som en parodi/komedi på Halloween. Får hoppas detta blir bra för 2an var tråkig.... 09/04 Påpekade en felskrivning när nyheten lades upp, som du kanske ser på tiden för min kommentar. 09/04 Nice?? Det var en av de mest pinsamma trailers jag någonsin sett. Ser ut att vara gjord av ett gäng High School elever. 09/04 De har gjort en najs Live Action trailer för trean: http://ps3.ign.com/dor/objects/45905/fear-3/videos/fear3_trl_announcementtrailer_4710.html?show=hi 09/04
Skicka en rättelse