I nära två år fick det kämpa för egen maskin, men nu står det klart när expansionen #Rise of the Godslayer gör moderspelet #Age of Conan sällskap. Den 11 maj skickar #norrmännen barbarerna österut, till det nya riket Khitai som lockar med nya quests, nya mounts och annat godis.

Age of Conan släpptes i slutet av maj 2008 och efter en skakig inledning, med mycket kritik för innehållsbrist för höglevelspelare, har utvecklarna jobbat hårt på att tvätta bort spelets skamfilade rykte. Bland annat har flera gratisveckor anordnats och ett antal gratisuppdateringar har fyllt spelet med nytt innehåll.

Det har gått TVÅ år! Jag minns hur det var, vissa klasser var så trasiga att det inte gick att spela, tex necro. Idag fungerar alla klasser som de ska, och det finns nåt för alla. Pvp med minigames och random world pvp är grymt kul också. Jag rekommende... 25/04 Sitter och funderar på om man ska förboka spelet. Får se kanske, jag gillar originalet iaf. 24/04 Nej, men jag har alltid tyckt att om jag ska köpa ett spel så ska det innehålla mkt godis eller vara någon speciell CE utgåva eller nåt. När själva spelet i sig är så pass lätt att få tag i på "olaglig" väg, känns det i de flesta fall ovärt att lägga... 24/04 jösses bronie, är du rik? 24/04 Coolt :) Får se hur det går för dem. Kanske blir ett köp. 24/04 Exakt! 24/04 Fixat pvpn? känslan i combos är ju härlig som fan. Man springer tills man kommer till sista combo steget. Då påbörjar man combon och comboskippar om man har bra timing och vill ha lite mer flyt i det hela. Finns inget problem emot casters, caster vs mel... 23/04 Nu måste jag vara elak, L2P! =) Du kan "ladda upp" en combo men vid finnishern måste du stå still.....det är inga problem, bara dansa runt din fiende...Dance of death! som sagt, lär dig spela. 23/04 spelade i början av året en månad men tröttnade snabbt på PVPn då Melee klasser fick spendera 2-5 sekunder för en combo attack medans då bara en spellcaster kunde backa undan o dra ngra spells på en som skadade piss, skulle ju va nice ifal dem fixade... 23/04 Scrollar ni en bit ner så ser ni vilka klasser som ska välja vilka factions, för armors sets dvs. http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=144850 23/04
Skicka en rättelse