Fjolårets digitalt distributerade slagfält i #Battlefield 1943 är en försäljningssuccé till Xbox 360 och Playstation 3. Detta till trots har den utlovade PC-lanseringen dröjt... och dröjt. Det senaste budet var att spelet skulle ha släppts 9 juli men titeln sköts fram igen på obestämd framtid. Vi skrev mer om det här förra veckan och reaktionerna från er läsare lät inte vänta på sig. Som körsbär på toppen meddelar #EA idag att de ersätter alla som förbokat spelet, om de väljer att att avboka det. Det officiella uttalandet lyder som följer.

- Alla förbokade spel kan avbeställas när som helst och vi har ingen ny information just nu angående releasedatum för PC-versionen av Battlefield 1943.

Spelet ifråga är inte officiellt nedlagt ännu och det skulle med andra ord kunna dyka upp i framtiden. Ju längre tid som går desto mindre blir dock sannolikheten för att det ska hända. Vi fortsätter likväl att hoppas och håller tummarna. Till dess.

Alla kan ju faktiskt mail bomba DICE (LIES?) och fråga vad fan dom pysslar med, Sprayburkar på byggnaden i sthlm?? 08/08 Gah, hoppas inte, jag beställde ju en 24 slots server på 3 månaders kontrakt för BF1943 till PC, inte roligt om det visar sig att dom lägger ned det. Ref: [http://www.fz.se/forum/thread.php?id=93637] 06/08 Har nu lät alla kommentarer noggrant, förstår att alla är minst lika oroliga och besvikna på DICE som jag är. Men det jag inte kan släppa är att om man spelat singel-player delen i Bc2 så märker man att halva jobbet med modeller, texturer och annat är... 03/08 pc kan inte mäta sig med dagens konsoler 02/08 Var det inte pc utgåvan av bc2 som sålde mer än till ps3 och xbox tillsammans inom en kort tid? 02/08 Det är bara att inse att PC kommer bli som Mac är idag, dvs det kommer (kanske) en version av spelet något/några år efter dess release... 02/08 Tips: ni kan twittra era frågor om BF1943 till KM Troedsson. Förr eller senare så borde han svara. Berätta vad ni tycker. http://twitter.com/L_Twin 01/08 Neeeeej!! Ville verkligen ha det här, ännu hellre en hel renovering av 1942 med alla kartor i nya motorn :( 01/08 <påminnelse> Givetvis får ni ha er åsikt angående spelet, DICE och deras releasedatum, men en god ton och var försiktig med era jämförelser. </påminnelse> 31/07 DICE kan dra åt h******. Nu får dom fasen ta och dra ut huvudet ur exkrementhålet och se att PC marknaden skriker efter spel dom sett över ordentligt. Orkar inte med fler meningslösa mappacks till BC2. Om inte Bad company 2 Vietnam blir över förväntan... 31/07
Skicka en rättelse