Dota-klonen äntrar version 2.0.0 och en mängd godbitar får se dagens ljus. Läs allting här!

När vi i mitten av maj testade #Heroes of Newerth ansåg vi att det var riktigt bra, om än med vissa problem med matchmaking och communityattityder. Det sistnämnda är inte så lätt att ändra, men det första är en av delarna som förhoppningsvis blir bättre med den nu släppta version 2.0.0. Förra veckan meddelade vi om vad som var på väg, och så har nu skett.

Matchmaking för lag samt bättre för singellirare, en ny 3v3-nivå, en ingame-affär för kosmetiska tillägg, ett nytt casual-spelläge men det är inte allt. Vad sägs om samma nivåediterare som #S2 Games använder? Därutöver ska gränssnittet vara smidigare med bättre inbyggda kommunikationsmöjligheter och såväl vädereffekter som ett nytt föremål har äntrat spelet. Det är ett föremål som heter Spellshards, som minskar fiendens skydd mot magisk skada.

Nya låtar har även tillkommit - en hel del till och med, vilket säkert är till belåtenhet för en del av er. Ett nytt nemesis-system har tillkommit, vilket passat perfekt om min usle slusk till @Sebastian Lind spelade spelet. Det handlar om att om du slår ihjäl någon minst fyra gånger i rad utan att den andre dödar eller får assist-poäng mot dig så blir du dennes nemesis. Då kan denne "paybacka" dig när lusten - eller möjligheten - att klå upp dig faller på.

För dig som vill ha än mer information rekommenderas spelets officiella tråd fylld med rejält mysig information. Ta för er och så kanske vi ses på spelplanen!

Communityn har blivit MYCKET bättre sedan report a player. Jag spelade betan och mot slutet var det helt galet vad dålig stämning det var i nästan varje game. Nu började jag lira för kanske en månad sen igen. Nu är det kanske var 3e game när någon blir... 15/12 japp ser skit tråkiga ut på bild men är roliga att spela :P fast de enda spelen jag tycker ser roliga ut på bild är vissa action spel som dmc och demons souls... 15/12 fattar inte dessa spel jag ser trist ut. 15/12 vill ni veta varför folk rager så mycket så kan ni läsa denna tråden för en del av anledigarna. http://www.fz.se/forum/vriga-spelgenrer/heros-of-newearth-133042 15/12 skelv kallar jag detta för roller som herosarna har tex en hard carry (cronos) är mycket bättre en tex (pollywog) som är en desibler/pusher i late game. men tar man dom i erly game så är polly mycket bättre. vill ditt lag inte att cronos skall bli en... 15/12 Hur olika starka heroes är, det är grymt obalanserat. 15/12 Vad är så obalanserat? /nyfiken 14/12 Varför tar folk åt sig så mkt? Det är ju bara kul när folk "nörd ragear" 2.0 kan få mig att börja spela igen (i väntan på DotA2), casual mode känns som skräddarsytt för otåliga personer som mig. 14/12 Det är smått överdrivet ang communityn. Det händer att folk beter sig omoget men det tar verkligen inte nåt ifrån själva gameplayet som är guld. 14/12 DotA ska det vara! Nog aldrig mött en så ilsken community som i HoN, antar att alla idioter som spelade dota gick över till HoN istället, känns inte lika ruttet i DotA - scenen så :D 14/12
Skicka en rättelse