Nästa månad släpps #Wrath of the Lich King, det andra #World of Warcraft-tillägget. Som förberedelse uppdateras spelet rejält och patcharna i fråga har under natten släppts.

I vanlig ordning finns flera sätt att ta hem uppdateringen: antingen via spelets inbyggda uppdateringsfunktion eller via manuell nedladdning. Att få hem patcharna har visat sig vara lättare sagt än gjort (en svensk källa säger att #utvecklarna har fullt upp med att ta sig hem från helgens Blizzcon-mässa). Efter en halv dags svordomsfylld jakt har vi äntligen fått upp en av patcharna i filarkivet.

Filen i fråga gäller #The Burning Crusade-varianten av spelet från version 2.4.3 till 3.0.1; vi jagar uppdateringen från 3.0.1 till 3.0.2 för fullt och den landar förhoppningsvis inom en timme (håll utkik för uppdateringar i denna nyhet). Uppdateringen originalspelet från 2.4.3 till 3.0.1 har vi ännu inte lyckats hitta någon som speglar, tipsa gärna i denna nyhets kommentarstråd om du springer på den.

[fi=7549]
* Uppdatering: Vi har nu lagt upp den andra patchen, som uppdaterar spelet från version 3.0.1 till 3.0.2. På grund av extremt hög belastning på filarkivet kan det dock ta en stund att få hem den. Således - plocka fram tålamodet och ställ dig i kön.

[fi=7551]

Skicka en rättelse