Vad kräver Crysis 2 av din mer eller mindre kapabla speldator?

#Crytek gillar att pressa gränser när det kommer till grafik och systemkrav (jag tittar på dig, #Crysis). Nu är det snart dags för #Crysis 2 och via dess tyska Facebook-sajt har minimumkraven läckts. Tack vare Geforce-gänget behöver du varken nyttja ditt sunda förnuft eller slipa på din tyska utan kan istället smaka på översatta krav.

Klicka för mer information

Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 X2 2GHz eller bättre
Nvidia 8800 GT eller bättre
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB hårddiskutrymme
Internetuppkoppling
Mus och tangentbord eller Xbox 360-kontroll

Glöm inte att en flerspelardemo till pc-utgåvan är på väg, eller att du redan nu kan prova på flerspelarbetan via Xbox Live. Så, mot slutet av mars smäller det när Crysis 2 äntrar din pc, Xbox 360 eller Playstation 3.

Skrattar lite åt folk som fortf. tycker/tror att Crysis är dåligt optimerat. Det är faktiskt väldigt bra optimerat. Bara att dra en jämförelse mellan Call of dutys och Crysis texturer. Som att jämföra nintendo 8 bitars med n64. 03/02 Nej, det gör det inte. Så länge du inte anser att 15 fps average på low är 'utmärkt'.. *sigh* "Crysis var och är pissdåligt optimerat" - Det är dock väldigt sant. 03/02 Jag har en rätt ok gamer dator. i7, 8GB ram, GTX 285. Men det som stör mig lite med alla systemkrav hit och dit är att "Minimikraven" verkar vara "detta måste du ha för att ens kunna starta spelet typ" men de "Rekommenderade systemkraven" vad säger de... 03/02 Var väl rätt väntat att dom körde låga specs? Skrevs ju spaltmeter om hur många som "hoppade över crysis 1 då ingen ändå skulle kunna köra det på high :P" 02/02 Jag har en Intel Core 2 Duo, ett 8800GT och 2 GB ram. Spelet är ju som gjort för mig. :D 02/02 Sant, men till skillnad från Crysis 1 så lär spelet vara riktigt bra optimerat, vilkiet gör att det klarar mer på mindre hårdvara. Konsolspelen har alltid haft det som fördel, bara 2 olika hårdvaror att programmera för gör det väldigt enkelt att pressa... 02/02 Crysis 1 flöt på utmärkt på en sådan dator för 3 år sedan, kan jag upplysa. 8) 02/02 Tveksam till att de byggt spelet från grunden till 3 olika plattformar! 02/02 Spelet är multiplattform, har ju tre olika builds... Dessutom är folk som spelar på PC med 1024*720 @ 30 fps nog i minoritet. 02/02 Easy squeezy 02/02
Skicka en rättelse