Cevat Yerli tar bladet från munnen och avslöjar att SDK-verktygen släpps i sommar.

Tyska #Crytek är månne inte fullt lika aktiva med att vurma för pc-spelscenen som de en gång var. Sedan en tid tillbaka står det dock klart att datoranvändare mycket riktigt kommer att få njuta av #Crysis 2:s storstadsdjungel i fullödig DirectX 11 någon gång senare i år. Nu gör företagets vd Cevat Yerli ytterliggare en ansträngning för att tillfredställa gamla fans.

I ett uttalande på det officiella forumet CryMod avslöjar han att en ny version av moddverktyget CryEngine SDK släpps helt kostnadsfritt i augusti. Med lite tur borde det innebära att vi kan återuppleva Rovdjuret 2 i spelform inom kort.

Tja, varför inte. Skulle vara kul att se Frihetsgudinnan i en annan klänning för variations skull. 23/04 Jag har inte lirat Crysis 2 något mer efter jag klarade single player. Har återgått till Crysis 1, det kan jag köra hur länge som helst, jag tröttnar aldrig. Hoppas Crytek går tillbaka till det gamla stuket. 22/04 inte alls impad av spelet, det var bra story och det var lite hollywood action film över det hela. men det känns som Halo typ... för mycket aliens å skit men jag gillade ändå spelet som så med funktioner vapen osv men grafik och Utomgjoringar som påminn... 22/04 Dock är det mycket folk som inte vet skillnaden mellan SDK och editor. 22/04 Man kommer att kunna modda Crysis 2 redan tidigare på sommaren. En editor till Crysis 2 kommer redan "tidigt på sommaren". 22/04 Den stora risken är bara att folk har slutat spela eller inte är intresserade av att börja modda spelet först i Augusti. Detta är ju något man vill ha redan vid release, när järnet fortfarande är hett så att säga. I augusti är det nog inte lika intressa... 22/04 "Tror portal 2 är ca 4 timmar för en casual player"? :P More like, för hardcore spelaren andra gången han/ hon spelar igenom spelet. Har du verkligen spelat igenom Portal 2 Droppz? :/ 22/04 Dem enda spelan jag spelat igenom fler än 1 gång är typ gta , Half-Life, doom. Blood. heretic - etc Då var jag iofs inte så gammal och spelen var det nyaste som kommit, underbar grafik å spelkännsla tyckte man... Nu idag spelar jag bara igenom spelet... 22/04 Nu vet jag inte hur alla andra är, men jag varvar ett spel och sen kör jag Multuplayer om det finns! Det ända spel jag har spelat om flera gånger är GTA 4 och sen Oblivion. Vet inte hur många det finns som gör så som du :P Men som sagt, inte varvat Crys... 22/04 Gött för PC spelarna (Har själv varit jävligt piss-sur på crytek för hade tänkt köpa det till pc innan jag trodde då det skulle va helt i DirectX11 hehe shi fick jag och resten av fansen.) Köpte det idag eller nu är det ju förbi midnatt så dagen innan... 22/04
Skicka en rättelse