Under gårdagen höll cheferna på #Electronic Arts en telefonkonferens för sina investerare och pratade både om nuvarande och kommande räkenskapsår. Förutom massa ekonomitugg informerade de också om att de kommer att presentera sina titlar för nästa generations konsoler först på E3 och att bland annat Dice ska visa upp en ny titel.

– Gällande nästa generations konsoler är vi under NDA med våra plattformspartners, men vi planerar ett brett avtäckande på E3, vilket inkluderar fler titlar för nästa generation under FY14 (räkenskapsåret 2014, med start i mars, reds anm). Detta kommer att inkludera grafiska och gameplaymässiga genombrott för några av våra största varumärken såsom Battlefield, Fifa, Madden, NBA Live och Need for speed. Vi planerar att tillkännage nya titlar från EA Sports, Bioware och Dice och en första titt på helt nya spel, sa EA Labels-chefen Frank Gibeau.

Med tanke på att EA:s samarbete med #Disney och Star Wars-licensen nyss avslöjades lär det vara för tidigt för deras spel från en galax lång, långt borta att tillkännages. När vi snackade rykten i vårt videomagasin Fragzone var Victor Leijonhufvud tvärsäker på att #Mirror's Edge 2 är under utveckling men vi kan självklart bara spekulera. Vi har försökt nå Dice för en kommentar men har i skrivande stund inte fått något svar.