I en ständigt föränderlig värld kan man lita på att det alltid blir #spelhelg igen. Och japp, nu är det dags igen. FZ-gänget reser till både verkliga och overkliga världar, och slåss mot monster från såväl helvetet som yttre rymden. Det kan bli en helg att minnas. Hur ser din ut?

Fredrik "200 Zelda-timmar" Eriksson
En gång grubblade jag på om Zelda: Tears of the Kingdom skulle bli ett spel före eller under semestern. Det blev före, under och efter.

Jonny "Han med mössan" Myrén
Jag ska springa runt som Zelda (det är han med mössan) i ett tårdrypande kungarike där jag ständigt hamnar på villovägar. Jag upptäckte även till min förtjusning att pärlan Ghost of a Tale finns till Switch, så det ska påbörjas.

Mikael "UFO" Berg
Utomjordiskt oknytt och dess lakejer ska förpassas till evigheten i Xenonauts 2. Förhandstitt i början av nästa vecka!

Mike "Hongkong" Stranéus
Spelar om Sleeping Dogs och inser att det fortfarande är ett av världens bästa open world-spel. Att det har en radiokanal tillägnad skivbolaget Ninja Tune är bara grädden på grädden på moset.

Robin "Ethan Hunt" Andersson
Under veckan har jag tittat igenom alla Mission Impossible-filmer inför den nya som ska ses i helgen. Spelmässigt blir det något med samma tema; I.G.I. 2: Covert Strike.

Johan "Slaktaren" Eklund
Semestern har börjat och jag tar mig an helvetet i Diablo IV. Inte slaktat några monster sedan betan. Är det så hemskt som de säger med 1.1 patchen?

Johan "Söt/salt" Lorentzon
Det blir sött och salt då jag kommer blanda nya säsongen i Diablo 4 med Pikmin 4.

Jonas "Vaken" Vågström
Förhoppningsvis rullas eftertexterna till Alan Wake Remastered sen får vi se vad det blir, möjligtvis så fortsätter jag att beta av Remedys spelkatalog och tar mig an Control.

Joakim "Pixlig" Kilman
Jag är nyfiken på Full Void, en pixlig plattformare i samma anda som Another World och liknande, vad det verkar. Plus spela igenom Monkey Island 2 lite snabbt.