Diablo och expansioner går som handen i handsken, med tidigare succéer som Lord of Destruction och Reaper of Souls. Diablo IV ska så klart inte bli utan, och i en intervju med Dexerto avslöjar Rod Fergusson från Blizzard att de har stora expansionsplaner.

Målet är enligt Fergusson att inte bara släppa nya säsonger varje kvartal, utan även att utöka spelets innehåll med årliga expansioner. Det fullständiga svaret på frågan hur länge Blizzard kan tänkas fortsätta bygga vidare på Diablo IV var:

Du vet, år efter år. Det är vad vi är fokuserade på. När man tittar på spelets lansering och den första säsongen, ser vi det som att bygga en grund på vilken vi kan bygga för framtiden. Så när vi tittar på våra kvartalssäsonger och vi tittar på våra årliga expansioner, är det vad vi verkligen fokuserar på för vår live service.

Vi har planer, vi har berättelser som sträcker sig en bra bit in i framtiden. Vi har planer. Vi hoppar alltid bock över våra säsonger och hoppar alltid bock över våra expansioner, så det är något vi kommer att göra under lång tid. Vi ser fram emot det.