Möjligheterna att förboka #Call of Duty: Black Ops är synnerligen trevliga. I fredags kunde vi meddela att om du förbokar via CDON så kan du åka till en hemlig militärbas och i kommentarsfältet dök det upp en notis om att Webhallen har en riktigt fräck tävling på gång likaså. Vilket hade kunnat bäddas in i efterhand men fräckheten är även där så hög att det förtjänar en egen notis.

Ja, vad sägs om möjligheten att vinna 350 kilo kamouflagefärgad kärlek i form av en äkta Ural Ranger Nato, komplett med kulspruteatrapp, mc-ställ i Gore Tex, hjälm och till råga på allt 10 000 kronors presentkort på mc-lektioner? Ta dig till Webhallen med en gång för att förboka om suget infinner sig. Glöm inte att både Webhallen och CDON säljer spelet ungefär 150 kronor billigare än Steam, plus att du kan vinna fräcka grejor. I och med att spelet är SteamWorks-bundet får du ändå en Steam-nyckel vilket kort och gott innebär att du får spelet billigare.

Och för att sno lite mer från den fräcka tävlingssajten så - vem har inte velat åka förbi lokala korvmojen i en sådan läckerhet som på ovanstående bild?

Missa inte att Elgiganten har det till ännu snäppet lägre pris, dryga femtiolappen till Windows och nästan hundra till konsol. Valfrihet är en härlig förbannelse.