Iwata försvarar E3-konferensens spelutbud

Robot
Medlem
Iwata försvarar E3-konferensens spelutbud

Mycket svag konferens på det hela taget :/ var nästan pinsamt


signatur

"the schwartz is strong with this one"

Medlem

Hon som var i början var bara allmänt jobbig att lyssna och titta på :/. Knark?


signatur

Wii like to play? Or Do Wii?

Medlem
Inaktiv

Men ovæntat!!

Medlem

Nintendo får fan langa fram något för "hardcore" Gamers snart, tappar fan intresset för wii annars, gått och funderat på ett köp länge men utan titalr med vettig spellängd som t.ex ett vettigt action äventyr alla zelda eller nåt åt beyond good and evil hållet så kommer det fan itne hålla, alltså tänk er metroid cooruption har ju visat att wiimoten är ypperlig för involverande gameplay.


signatur

P.L.U.R

Medlem

Nintendo har övergett oss gamers.
Så det är bara att gå vidare och satsa på Playstation3 och Xbox360 istället.

Inaktiv

Alla är japaner och det förstår man ju

Medlem

Måste ha varit dyrt att utveckla Wii och DS om inte massvinsterna från de plattformarna låter dem ta lite risker mjukvarumässigt..

Medlem

Ja det får en direkt inte att vilja köpa en wii.

Medlem

Ja vi kan klaga bäst vi vill.
Men tänk på att han kanske har gjort det enda rätta ändå. De tänker ju strategisk marknadsföring. Det gör inte vi. Och sånt fattar inte vi oss på. Bara dem själva vet ju vad som är bäst.

Jag förstår vad Iwata säger, men det verkliga problemet i frågeställningen är inte att just E3-konferensen var riktad mot "casuals" utan att de inte visar några som helst andra tecken som helst på att de är intresserade av "core gamers" längre.

Hade de tidigare i år tillkännagavt att de utvecklar en drös spel som är intressanta för en stor marknad, ett Pikmin 3, ett Wave Race (som inte då är ett minispel i Wii Sports Resort), ett nytt 1080 (med balansbrädan och lite djup, kanske?), ett nytt Kid Icarus (kom igen, alla vill det ) och gärna någon ny trevlig serie, hade det inte gjort något att E3 var för casuals.

Jag skulle gärna se Nintendo experimentera med koncept i Wiiware fö.

*Suck*

Medlem

Med tanke på hur partyspelen verkar sälja så var det inte så överraskande...

Medlem
Skrivet av Snowman01:

Med tanke på hur partyspelen verkar sälja så var det inte så överraskande...

Med tanke på hur dåliga partyspelen är så var det överraskande...


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Medlem

Får ju inte glömma Shigeru som i princip bekräftat att både Pikmin 3, nytt Mario DS och Zelda till Wii är under utveckling. Så självklart har dom inte glömt oss "core-gamers", bara de att dom fokuserade på casual vid årets E3.

Sedan finns det ju en drös av spel att se fram emot, Monster Lab, Mad World, de Blob, The Conduit, Mega Man 9, Skate It, My Life as a King, Mushroom Men, Deadliest Creatures, Starwars Force Unleashed... Är säkert inte alla men, några!

1
Skriv svar