Xbox One X "hålls inte tillbaka" av gamla Xbox One, hävdar Microsoft

Robot
Xbox One X "hålls inte tillbaka" av gamla Xbox One, hävdar Microsoft

Det kommer inte heller släppas exklusiva Xbox One X-spel.

#microsoft, #xbox-one, #xbox-one-x


Medlem

<Spydig kommentar om konsoller>

Medlem

Så ett spel som kräver avancerade AI beräkningar skulle alltså släppas i en fördummad version till gamla Xbox one ?. Skulle inte tro det.
Allt är inte bara Grafik/upplösning, svagaste länken sätter alltid gränserna för vad som är möjligt

Medlem

Det finns nog ändå inte någon ekonomi i att göra ett spel som endast de med topprestanda (PS4 Pro, värsting-PC eller Xbox One X) kan spela. Företagen behöver lyckas med att få spelen att fungera med äldre hårdvara både på PC och konsol för att sälja tillräckliga volymer. Dilemmat är ju ännu större på PC, där räcker det inte med att göra två versioner. Där behöver samma spel fungera till ny och gammal hårdvara.

Avstängd

Om en vecka ungefär är det exakt 10 år sedan det största i rent grafisk revolution från sin fornstora tid som Crysis lanserades och bara till PC. Där hölls ingenting hindrat tillbaka, utan man utvecklade och la till allt vad man kunde och resultatet visade sitt ju.

Medlem

Tror inte någon behöver oroa sig för en revolution direkt. Vi snackar ca 30% CPU boost, på något som från början prestera typ som en 8-9år gammal dektop processor. Vi är ungefär där vi var förrut.

2013

2017

Medlem

Skitsnack från MS. Så länge spelen ska vara kompatibla med vanliga Xbox One kan X-spelen bara vara grafiskt upphottande versioner.

1
Skriv svar