Inlägg av Majsvaffla

Inlägg som Majsvaffla har skrivit i forumet

När kommer eran server då??

Jag fick hjälp på forumet på www.alltomwindows.se. Körde en .reg-fil för att skriva om i registret. Det var antagligen i princip det som lösningen du skrev skulle ha gjort, om jag hade kunnat köra den :/

Näpp, det där hjälpte inte. Jag hittade också det där, via Google, och många lösningar byggde på att man körde en exe-fil, vilket inte gick. Jag har däremot löst problemet nu. Tack ändå!

Alla exe-filer öppnas i Anteckningar

Tjabba

Jag har typ ett jätteproblem. Jag har av misstag fått min dator, med Windows 7, att öppna alla .exe-filer i Anteckningar/Notepad. Det innebär förstås att jag inte kan köra några program. Jag tänkte bifoga en bild för att visa lite hur det ser ut, men jag kan inte öppna något bildredigeringsprogram. Som tur var hade jag Firefox uppe när det gick åt skogen.

Jag har tittat i inställningarna för standardprogram och filtypsassociationer men inte kunnat lösa problemet. Jag hittar ingen tidpunkt att återställa systemet till, så det är en total återställning som gäller antar jag.

Idéer någon?

Nej.

Har du någonsin badat i meterdjup träsklera?

Egentligen inte mitt förslag, utan en polares:
Två (eller flera) personer i ett mörkt möblerat rum ska endast genom att skalla varandra överleva så länge som möjligt.

Jag trodde att det inte var någon särskild prestandaskillnad.
Tack för svaret.

Köp av ny bildskärm

Hejsan, det var länge sen!

Jag är på väg att uppgradera min bildskärm, som tills för några månader sedan var en CRT från tiden då PC:n gjorde intrång i familjens vardag. När den då flyttades för ett LAN i vinterkylan blev den fuktskadad och fick bytas mot en annan CRT-klump från stenåldern.

Nu till min fråga! Jag har planerat köpa en BenQ G2420HD och min fråga är om det är värt att lägga ca. 200 kronor extra på LED-bakgrundsbelysning, istället för CCFL.
Är det det?

Skrivet av Sipmo:
Skrivet av Majsvaffla:

Jag sparar bildbevis på många av de gånger jag stöter på siffrorna 1337. En gång tog jag kort på färdmätaren i en bil jag åkte med i då mätaren visade 133.7

haha, du får samla ihop alla bilder till en bild.

Jag laddade upp några till min profil om nån nörd är instresserad

http://www.fz.se/medlem/bilder/?id=17784

God jul! Ät mycket ost.

Skrivet av 3. Forumets regler:

3.3. Moderatorerna har sista ordet
FZ:s moderatorer har rättighet att utan förvarning radera inlägg (fastän det i sig inte bryter mot någon direkt regel) eller ta bort användare då de anser att det är befogat. Moderatorernas beslut är inte möjliga att överklaga.

Jag tycker att det är värt att lyfta fram det i det här sammanhanget.

Vidare vill jag påpeka att vissa sidor på FZ står utan Hjemmet Mortensens logotyp i sidfoten. T.ex. den här saknar deras logotyp och istället finns en sidfot, under den där Hjemmet Mortensen vanligen syns, som visar Egmonts logotyp och att Egmont Tidsskrifter har upphovsrätten till innehållet.

Jag sparar bildbevis på många av de gånger jag stöter på siffrorna 1337. En gång tog jag kort på färdmätaren i en bil jag åkte med i då mätaren visade 133.7

Skrivet av Shrudder:

Lite auto-tune på det där så har du skivkontrakt!

Fuskare!

En applikation vid namn Kanji (Lima Sky) verkar erbjuda möjligheten att rita - med kinesiskt tangentbord.

En annan, "Japanese" (codefromtokyo), är visserligen bara en ordlista men med möjlighet att rita.

En hel drös elektronikprodukter. Alldeles för dyra egentligen.

George Lynch - Rock You Like a Hurricane
http://open.spotify.com/track/7yuw8Yau9MgUvSDbjcdyan

Jag kan inte bestämma någon ordning men temat till Metal Gear Solid 2 tycker jag är fett...

...och Super Mario Bros-temat ligger mig också varmt om hjärtat.

Skrivet av Greger:

Du har tre maträtter, en smakar helt fantastiskt gott, en av dom smakar inte särskilt mycket, men är inte särskilt god eller äcklig.
Sedan har du även en maträtt som är rent ut sagt skitäcklig, om du tar bort den goda maträtten, så har du en neutral måltid och en äcklig.

Men då kommer den neutrala måltiden att bli den måltid som smakar gott (för den andra maträtten som finns är skitäcklig), och då har du en god maträtt och en äcklig maträtt.

Om du då eliminerar den neutrala måltiden så kommer du vara kvar med den skitäckliga måltiden, men medans tiden går så blir den både god, äcklig och neutral.

Du har alltså ingenting att jämföra måltiden emot, och det är just därför som du måste ha X och Y för att du ska kunna bestämma vad som är Z.

Vackert!

Titan - When Evening Falls