Med en kampanj på 10 timmar och multiplayer för två ser Total War för mobila plattformar ut att bli en innehållsrik historia.

Serien med avgrundsdjup hantering av ekonomi, strategi och diplomati får en mobil spin-off. #Total War Battles: Shogun är under utveckling till Ios- och Android-plattformar och kommer dra nytta av pekskärmen på respektive format. Spelet utvecklas av #Creative Assemblys digitala avdelning och kommer innehålla en storskalig kampanj på 10 timmar och multiplayer-bataljer för två spelare.

Total Wars djupodlande gameplay har bantats men realtidsstridernas natur ska finnas kvar och en del animationer från pc-förlagan används i det mobila spelet. Du börjar de stora slagen längst till vänster (motståndaren till höger) och placerar med fingerspetsarna ut byggnader och trupper på hexagonrutorna.

Spelet äger rum i samma värld som #Total War: Shogun 2 och kommer att uppdateras med ännu mer innehåll efter releasen – men när den äger rum är i nuläget oklart. De första bilderna hittar ni hur som helst undertill.

Skicka en rättelse