Bethesda röjer att när du i huvudstoryn är hjälten, då är du hjälten, och att troligtvis ingen annan har någonting att göra med saken.

Det är tydligt att #The Elder Scrolls Online är oroande för många av våra läsare, mestadels på grund av att det använder sig av samma spelmotor som #Star Wars: The Old Republic och att själva spelseriens grund kan vara svår att få till i flerspelarmiljö. Under en ny videointervju med Matt Firor, game director på spelet, hos Gameinformer röjer Firor bland annat att de försöker ta lärdom av andra spel i genren och att spelets huvudstory är fokuserad på dig.

– Vi har en komplett del av spelet som är hundra procent solo, vilket är huvustoryn där världen fokuserar på dig. Du är hjälten. Allting du gör är solo, och världen reagerar utifrån dig på så sätt, säger Firor.

Ja, bege dig bort till videointervjun för mer smaskiga uttalanden. Har du tilltro till #Bethesda, Firor och alla andra när det kommer till ESO?

MSPGO = Massive Singel Player Game Online 20/05 Om det nu är fullständigt soloanpassat, varför ens göra det till ett MMO? Varför ska alla bra spelserier gå i samma MMO-träsk och förstöra för oss som hatar konceptet där du betalar för något du redan betalat för? Warcraft dog, Knights of The Old Republ... 20/05 Ååå exakt så som jag vill ha det :) Najs länktar som fasen nu! Har alltid föredragit att spela själv än att ha en massa folk som bara är ivägen runt en :P (spela själv e alltid imo roligare, även i SP spel där nån "ska hjäpa en" (i mina ögon är i vägen... 20/05 Det behövs MMO'n som premierar solo-spelande. Man är ju inte helt isolerad bara för att man spelar solo. Jag spelade EverQuest i över 9 år och av den tiden tillbringade jag lätt över 90% på egen hand. Men jag pyntade glatt mina månadsavgifter och har... 20/05 Mer pengar att suga ur med ett MMO? Monthly subscription + all DLC som de brukar ha. 20/05 Ett mmo som är fullständigt soloanpassat ? Vad ska de hitta på härnäst.. ett singleplayerspel som är fullständigt multiplayeranpassat ? ;) 19/05 det här är bara en chash-in för att finansiera nästa elderscrolls 19/05 Kan detta förstöra deras bra rykte om Elder Scrolls? Kan detta förbättre ryktet om det (bättre tror jag ej), det återstår och se.., 19/05 Nix, main serien kommer inte drabbas pågrund av detta heller. Bethesda jobbar på med nästa ES i samma fart hur det än går med detta onlinelir. 19/05 samma motor so fail of the old republic ser ut att ha samma ider som fail of the old republic Så Fail of scrols online ... ? 19/05
Skicka en rättelse